spa

Sunday Chill

Sunday Chill

image

Sunday Chill – Zárd stílusosan a heted!

 

Helyszín: Strand tetőterasz, Vitamin Bár

Időpont: Június 23. 

Zene: Thomas Borza & Dirty Ice

 

További tervezett időpontok: június 30, július 7, július 14, július 21, július 28, agusztus 4, agusztus 11, agusztus 18, agusztus 25, 

 

Izgatottan vártuk ezt a pillanatot, hogy végre megoszthassuk veletek a fantasztikus hírt: egy igazán ütős rendezvénysorozatot indítunk a nyárra, amivel mi is belépünk a Daytime Party kultúrába. Ez egy új fejezet az Aquaticum Strandon, ahol a napfény, a víz és a zene összefonódik, hogy felejthetetlen élményeket nyújtson minden résztvevő számára.

 

Új szintre emeljük a strandolás élményét, amiből nem érdemes kimaradni! Gyere el, lazíts nálunk és huppanj bele egy babzsákba, strandszékbe vagy a jakuzziba, kérd ki a kedvenc long drinked vagy limonádéd a Vitamin bárunkból és élvezd a zenét, amit Dirty Ice neked pörget élőben a DJ pultból!

 

Amennyiben az időjárás is kegyes hozzánk, minden vasárnap délután együtt chillezhetünk a tetőteraszon. Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy részese lehess ennek az új élménynek, ahol a hétköznapok fáradalmait a napfény, a zene és a hűsítő italok oldják fel.

 

 

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a programváltoztatás jogát fenntartjuk! Tájékoztatjuk, kedves vendégeinket, reklámcélú kép- és videófelvételek készülnek. Részvételével egyidejűleg tudomásul veszi, hogy hang- és képfelvételt készíthetnek a szervezők.