Natura étterem

Natura étterem
Image
Image
Natura étterem
Image

A természet színvilágát tükröző Natura Étterem bőséges svédasztalával biztosítja, hogy Szállóvendégeink napja energikusan induljon és kellemesen záruljon. Itt barátságos környezetben mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő finomságokat.

 

Modern konyhatechnológiánknak és felkészült személyzetünknek köszönhetően nálunk az ételintoleranciával élőknek sincs okuk aggodalomra. Glutén-és laktózérzékeny Vendégeinknek az előírt (és megszokott) diétájuknak megfelelő ételeket gondosan válogatott, speciális nyersanyagokból készítjük, a HACCP előírásainak megfelelően. Ételeink hozzáadott cukor nélkül készülnek.

 

Amennyiben laktóz- vagy gluténmentes diétát folytat, nem kell külön jeleznie, hiszen svédasztalunkról kedvére válogathat az előírt diétának megfelelő finomságok közül.

 

A Natura Étteremben Vendégeinknek lehetőségük van étlapról választva ebédelni is, így teljes ellátást biztosítunk. Étlapunkon külön piktogrammal jelöltük a különböző diétás fogásokat. Fogyasztásaikat lehetőségük van szobaszámlára terheltetni, így egy kiadós nagyerdei séta után akár rögtön el tudnak fogyasztani egy ínycsiklandó ebédet, nem szükséges értékeikért visszamenni szobájukba.

 

Az étlap magyaros és nemzetközi ételkülönlegességeket, reform és kímélő ételeket kínál. Gyermekbarát szállodaként minden étkezéskor a gyermekek által kedvelt ételeket is kínálunk.

 

 

Reggeli: 07:00 - 10:00

Félpanziós vacsora: 18:00 - 21:00