hotel

Őszi kalandok nyári köntösben

Őszi kalandok nyári köntösben
Feltöltődés az egész családnak
A Mediterrán Élményfürdő örök nyárral, trópusi növényzettel, sokféle medencével, valamint számos csúszdával várja Önt és családját! A gyerekek csúszdás élmények között a kétszintes gyerekjátszóban kereshetnek újabb kalandokat, míg az idősebb korosztály a termálfürdőben pihenheti ki a hétköznapok fáradalmait.
image
Családi kikapcsolódás
Nagyvárosi hangulat, ízletes svédasztalos vacsorák és szórakoztató animációs programok, ezek mind egyet jelentenek az Aquaticummal. A családi vizes kalandozások mellett kényeztető wellness kezelések és különleges szaunaprogramok biztosítják a felejthetetlen pillanatokat. Szállodánk gazdag felszereltségű Óriás gyerekjátszójában kicsik és nagyok megtalálják a számukra legszórakoztatóbb és legizgalmasabb játékokat.
image
Aktív kikapcsolódás
Az Aquaticum Hotel a debreceni Nagyerdő szívében várja a mozgás szerelmeseit is. Gyönyörű környezetben, őszi séták mellett akár kerékpárral is felfedezhető Debrecen nevezetességei. Szállodánkban modern, jól felszerelt Fitness terem és az nagyerdei környezet nagyszerű lehetőségeket kínál mindazoknak, akik az aktív pihenésre és feltöltődésre vágynak.
image