hotel

Őszi családi pihenés

Őszi családi pihenés

Töltődjön fel az Aquaticum Hotelben!
A Mediterrán Élményfürdő örök nyárral, trópusi növényzettel, sokféle medencével, valamint számos csúszdával várja Önt és családját! A gyerekek csúszdás élmények között a kétszintes gyerekjátszóban kereshetnek újabb kalandokat, míg az idősebb korosztály a Termálfürdőben pihenheti ki a hétköznapok fáradalmait.
image
Családi kikapcsolódás
Nagyvárosi hangulat, ízletes svédasztalos vacsorák és szórakoztató animációs programok, ezek mind egyet jelentenek az Aquaticummal. A családi vizes kalandozások mellett kényeztető wellness kezelések és különleges szaunaprogramok biztosítják a felejthetetlen pillanatokat. Szállodánk gazdag felszereltségű Óriás gyerekjátszójában kicsik és nagyok megtalálják a számukra legszórakoztatóbb és legizgalmasabb játékokat. A SZOBAFOGLALÁS gombra kattintva gyorsan, egyszerűen készíthet egy árkalkulációt, és a csak online elérhető 3%-os hírlevél feliratkozási kedvezménnyel le is foglalhatja a család pihenését!
image

Az őszi ajánlatunk tartalmazza:

 

🍽️ szállás félpanzióval (bőséges svédasztalos reggeli és vacsora a Natura étteremben),

 

🥂 délutáni Snack Bár 15:00-18:00,

 

💦 a Termálfürdő üzemelő medencéinek korlátlan igénybevétele (a nyitva tartás függvényében),

 

🌊 az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő üzemelő medencéinek korlátlan igénybevétele (a nyitva tartás függvényében), csak szállóvendégeknek 1 extra óra hétfőtől csütörtökig 10.00-11.00 között

 

🧖‍♀  Szaunavilág és Szaunacentrum igénybevétele,

 

🥼 fürdőköpeny használata,

 

🏋 Fitness terem használata,

 

🧸 Óriás gyerekjátszó használata,

 

💻 ingyenes wifi csatlakozási lehetőség a szálloda területén,

 

🍸 érkezéskor welcome drink,

 

💵 az áfa, és a csomagban szereplő főétkezések szervizdíja.

 

Áraink a parkoló használatát nem tartalmazzák.A parkolási díj a mélygarázsban 3.000 Ft/személygépkocsi/éj, a felszíni parkolóban 4.000 Ft/személygépkocsi/éj.

Az idegenforgalmi adót áraink nem tartalmazzák, külön fizetendő 18 éves kor fölött. Mértéke: 400 Ft/fő/éjszaka.