hotel

Kapcsolódjon ki a Termálfürdőben

Kapcsolódjon ki a Termálfürdőben

Az Aquaticum Termál & Wellness Hotel Debrecen egyetlen szállodája, melynek Vendégei egyszerre élvezhetik a szálloda nyújtotta kényelmet, és külön belépőjegy megváltása nélkül, az Aquaticum Termálfürdő szolgáltatásait is! Szállodai szobájából Ön is egy fűtött, zárt folyosón, fürdőköntösben átsétálva tapasztalhatja meg a Termálfürdő nyújtotta feltöltődést.
image
Az Aquaticum Termálfürdő a kényeztető pihenés teljes tárházát kínálja a szállóvendégek számára. A termálvíz simogató, gyógyító ereje, a testet s lelket melengető szauna, valamint a Wellness sziget ellazító masszázsainak vonzereje teszi a nálunk töltött időt felejthetetlenné. Ráadásul medencéinkből kitekintve a Nagyerdő nyugalma és természetes szépsége ölel bennünket körbe.
image
Medencék
A „lélek kútjának" elnevezett váltófürdő és a négy őselemre utaló medencetér (tűz, víz, föld, levegő) kiválóan biztosítják a felfrissülést, a pszichés állapot javulását. A "termálszentélyben" különböző hőfokú gyógyvizes medencék, gombazuhanyok, dögönyözők, pezsgőfürdők, élményzuhanyok, valamint kényelmes pihenőhelyiségek, fűtött ülőpadok és pihenőágyak teszik kellemesebbé a pihenést.
image
Mindent az egészségért
Termálfürdőnk egészségtámogató szolgáltatásaiba beletartozik a szaunavilág, ahol finnszauna, infraszauna, gőzkabin, különböző pihenők és kneipp medence is található. Wellness szigetünkön szakértő masszőrök állnak rendelkezésükre, ahol a kényeztetés fogalma új szintre kerül. Gyógyászati részlegünkön pedig közel 40-féle gyógyvízre alapozott kezeléssel, szakorvosok közreműködésével segítjük elő a betegek és gyógyászati vendégek gyógyulását.
image