hotel

Ajándékozzon Aquaticum Hotel ajándékutalványt

Ajándékozzon Aquaticum Hotel ajándékutalványt

Négycsillagos szállás, wellness, élmény- és termálfürdőzés egy helyen. Ajándékozza meg szerettét a gyönyörű természeti környezetben található Aquaticum Wellness Hotel**** utalványával. Debrecen egyetlen szállodája vagyunk, amely vendégeinek közvetlen átjárást biztosít az Aquaticum Mediterrán Élmény- és Termálfürdőbe, valamint az időszakosan üzemelő Aquaticum Strandra. Az Aquaticum Hotel ajándékutalványokat nem éjszakaszámhoz kötötten, hanem értékutalvány formájában így pl. 50.000 Ft, 100.000 Ft vagy éppen az Önnek legszimpatikusabb értékben tudja megvásárolni. 

Pár nap kikapcsolódás - páros ajándékutalványaink
Az Aquaticum Hotel tökéletes választás pároknak, mivel lenyűgöző vizes kalandok, szaunaszeánszok és számos wellness lehetőség várja őket. A Nagyerdő ölelésében a hotel tökéletes lehetőséget teremt pár napos kikapcsolódásra vagy akár egy hosszabb wellness pihenésre is.
image
Igazi családi élményekre hangolva – családos ajándékutalványaink
Az Aquaticumban minden adva van, ami egy család számára igazi együtt töltött időt, felejthetetlen élményeket és sok-sok nevetést teremt. Az élményfürdő számos medencéje és csúszdái, a nyáron közvetlenül látogatható, Magyarország egyik legmodernebb strandja, valamint a hotel animációs programjai, gyerekfelügyelettel rendelkező óriás gyerekjátszója mind arra hivatottak, hogy a családok izgalmas közös élményeket gyűjtsenek.
image