spa

Wellness kezelések

Wellness kezelések
Natúr kókusz testkezelés
Salaktalanító cellulit testkezelés
Wellness sziget
Indiai olajos testmasszázs
Wellness sziget
Nyitvatartás (mindennap): Bejelentkezés, időpont egyeztetés:
Nyitás: 09:00 Cím: 4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.
Ebédszünet: 12:00 - 12:30 Tel: +36 52 514 177
Zárás: 19:00 E-mail: wellness.recepcio@aquaticum.hu

Kényeztető masszázsok és kezelések

 

 • Salaktalanító cellulit testkezelés   (70 perc)   13.990 Ft

A kezelés során a test megszabadul salakanyagaitól, javítva a vérkeringést, a sejtek tápanyag- és oxigénellátását, aktiválva az immunrendszert. Regeneráló kúrák kiegészítéseként és cellulit esetén is ajánlott. A salaktalanító hatóanyagokat (pl. csalánt, mézet) tartalmazó teljes testpakolást követően masszírozást végzünk kizárólag növényi összetevőket tartalmazó olajjal, amelyet illateszenciával teszünk még teljesebbé.

 

 • Natúr kókusz testkezelés   (70 perc)   11.990 Ft

A kezelés testradírozással kezdődik, mely során a kókuszdarabos lótusz - frangipáni virágillatú peelingezés simává varázsolja a bőrt. Ezt kókuszolajos testmasszázs követi. A meleg olajjal végzett masszázs enyhíti a feszültséget, fokozza a bőr kondícióját, ezáltal selymessé, ragyogóvá válik. A hatóanyagoknak köszönhetően egyszerre érjük el a bőr felfrissülését és a védő lipidréteg optimálisabbá tételét.

 

 • Shiatsu masszázs   (70 perc)   11.990 Ft

A shiatsu kezelés az életerő harmonizálását segíti. A masszázs során hüvelykujjnyomást alkalmazunk, ezzel érintve a testet. A kezelés hatására általános jobb közérzet, lelki nyugalom érhető el.

 

 • Kisgyermek masszázs   (45 perc)   8.790 Ft

A masszázs hatására mind szellemileg, mind fizikailag kiegyensúlyozottabbá válnak a gyerekek. A kezelés célja a gyerekek vér és nyirok keringésének serkentése, a rossz tartás elkerülése vagy javítása, az idegrendszer stimulálása, az emésztés elősegítése, a szervezet védekező erejének fokozása. 3-7 éves kor között ajánljuk.

 

 • Kismama masszázs   (20 perc)   8.790 Ft   |   (45 perc)   11.990 Ft

A kismama masszázst a 12. héttől kezdődően az áldott állapot különböző szakaszaihoz igazítva végezzük, olyan különleges oldalt fekvő pozícióban, mely teljes ellazulást és relaxálást biztosít a kismamának.

 

 • Natúr narancs és csokoládé arc- és testmasszázs   (70 perc)   15.490 Ft

Első lépésként narancs illatú langyos olajjal testmasszázst végzünk, mellyel a testben felgyűlt feszültséget oldjuk, a stresszes állapotokat enyhítjük. Ezt egy kivételesen magas kakaótartalmú csokoládé maszk követi, mely vitalizáló gyömbért, ginsenget is tartalmaz. A kezelést a csokoládé maszk hatóideje alatt narancsolajos arcmasszázs koronázza. A kezelés azon túl, hogy ellazítja és nyugtatja a testet, értékes hatóanyagokkal is feltölti a bőrt.

 

 • Lávaköves masszázs   (70 perc)   13.990 Ft

A kezelés során felmelegített, vulkáni eredetű bazaltköveket használunk, melyeknek magas a hőtároló képessége. A fogások ötvözik a nyugati kultúrában kialakult svédmasszázs fogásokat, a keleti filozófiából átvett energiaközpontúsággal. Ezért a kezelés hatásmechanizmusa egyszerre hat az izmokra és az idegrendszerre. Nyugtató, relaxáló típusú kezelés, mely kiegészül az izmokra gyakorolt jótékony hatással.

 

 • Indiai fejmasszázs   (20 perc)   6.490 Ft

Tradicionális indiai olajjal végzett kezelés, amely során a hajas fejbőrt masszírozzuk át alaposan. Kellemes, kényeztető jellegű kezelés.

 

 • Indiai olajos testmasszázs   (70 perc)   11.990 Ft

Az egész testes masszírozás során meleg, gyógynövényes olajat használunk. A gyorsabb tempójú kezelés alatt a test kellemesen átmelegszik.

 

 • Szinkronmasszázs   (70 perc)   25.990 Ft

A szinkron, vagyis négykezes masszázs során a két masszőr mozdulatai szinkronban vannak egymással. Egyszerre masszíroznak ketten egy Vendéget, összehangolt mozdulatokkal. A masszírozott személy tökéletes ellazulásban, pihenésben részesül. Tipikusan olajos masszázsnál szokták alkalmazni, ahol hosszú, mélyreható masszázstechnikákra van szükség.

 

 • Selyemelixír hidratáló testkezelés   (70 perc)   12.990 Ft

Narancsvirág illatú selyemprotein radírral átmasszírozzuk a teljes testet, amely azzal a ritka tulajdonsággal is rendelkezik, hogy a saját súlyának többszörösét képes megkötni a vízből, ezáltal egy gyengéd radír mellett intenzíven hidratálja a bőrt. A radírt követően shea vajjal relaxáló testmasszázst végzünk.

Hagyományos masszázsok

 

 • Frissítő masszázs   (20 perc)   7.490 Ft   |   (45 perc)   10.990 Ft   |   (70 perc)   11.990 Ft

Hagyományos svédmasszázs fogásokkal végzett, frissítő, kondicionáló masszázs. Javítja a vérkeringést, valamint fokozza az izomzat teljesítőképességét. Kiválóan lazít és nyugtat.

 

 • Frissítő talpmasszázs   (20 perc)   7.490 Ft

A talpmasszázs ellazít, energetizál és megnyugtat. Erősíti az immunrendszert és csökkenti a stresszt, frissítő hatású.

 

 • Reflexológiai talpmasszázs   (45 perc)   10.990 Ft

A reflexológia az alternatív gyógymódok egyike. A test meghatározott részein mikroterületek lelhetőek fel, amelyekben az egész test kicsinyített mása megtalálható. Ilyen terület a talp is. A mikroterületen lévő reflexzónák ingerlésével, masszírozásával kapcsolat létesíthető az adott zóna, és a hozzátartozó szerv között. Így ingerhatást lehet kiváltani.

 

 • Részmasszázs kinesio tape szalaggal   (45 perc)   10.990 Ft

A kombinált kezelés célja, hogy a munka során túlterhelt izmokat, szabadidős tevékenység, vagy sport során szerzett kisebb mozgásszervi problémákat, izomfájdalmakat, húzódásokat, adott részterületen kezelje. A kezelés előtt konzultáció szükséges. A terápia állapotfelmérésből, részmasszázsból és kinesio tape ragasztásból áll.

 

 • Aromaolajos masszázs   (20 perc)   7.490 Ft   |   (45 perc)   10.990 Ft   |   (70 perc)   11.990 Ft

Hagyományos svédmasszázs fogásokkal végzett, frissítő, kondicionáló masszázs. Javítja a vérkeringést, valamint fokozza az izomzat teljesítőképességét. Kiválóan lazít és nyugtat. Választható aromákkal.

Kényeztető wellnessfürdők

 

 • Aromaolajos fürdő   (20 perc)   5.990 Ft

Kényeztető mézes fürdő választható aromákkal, gyertyafény mellett.

Arckezelések

 

 • Natúr yucca hidratáló arcmasszázs   (20 perc)   7.990 Ft

Kevésbé alkalmazott hatóanyagok kerültek ebbe a kezelősorba: a narancs hajtáscsúcs, mely a feszes bőr kialakulását segíti; a yucca kivonat, mely a bőr tisztulási folyamatairól gondoskodik; s olyan egzotikus növények, mint a baobab, a mangó- és a tucuma vaj, amelyek a fiatalos bőrkép kialakulását szolgálják. A masszázs hatására a bőr fiatalosabbá, hidratáltabbá válik. 

 

 • Anti-aging arany arckezelés (arc, dekoltázs, karok)   (70 perc)   18.490 Ft

A vízhiányos és érett bőrtípusok ápolására ajánlott rejuvenáló kezelés, mely a 23-karátos arany, a kaviár kivonat, a hyaluronsav és számos vitamin erejéből épül fel, amelyben nagy hangsúlyt kap a relaxáció.

Hasznos tudnivalók
Érkezés előtt mindenkiben felmerülnek kérdések a szolgáltatásokkal kapcsolatban, mi igyekeztünk a legáltalánosabbakat összegyűjteni és megválaszolni.