hotel

Téli családi kikapcsolódás

Téli családi kikapcsolódás
Exkluzív deluxe apartman
Exkluzív deluxe apartman
Deluxe apartman
Exkluzív deluxe apartman

Itt minden a családi pihenésről szól

Tudta Ön, hogy az Aquaticum Wellness Hotel Debrecen egyetlen szállodája, amely télen is KÖZVETLEN ÁTJÁRÁST BIZTOSÍT VENDÉGEINEK a Mediterrán Élményfürdőbe és a Termálfürdőbe? 

 

Sokféle medence, csúszdás élmények, nagyvárosi hangulat, ízletes svédasztalos vacsorák és szórakoztató családi animációs programok, ezek mind egyet jelentenek az Aquaticummal. Komplexumunk nemcsak a nyári időszakban, de télen is nagyszerű élményeket kínál mindazoknak, akik a tökéletes pihenésre vágynak, de kevésbé a “nyüzsgés megszállottjai”. 

 

➽ a SZOBAFOGLALÁS gombra kattintva gyorsan, egyszerűen készíthet egy árkalkulációt, és a csak online elérhető 3%-os hírlevél feliratkozási kedvezménnyel le is foglalhatja pihenését!

 

 

A vízi paradicsom trópikus környezetébe lépve hamar elfelejti a fagyos napok egyhangúságát! A vizes kalandok mellett a felnőtteket kényeztető wellness kezelések vagy akár különleges szaunaprogramok várják, míg a gyermekeket a szálloda gazdag felszereltségű, 240 négyzetméteren elterülő Óriás gyerekjátszója varázsolja el. 

 

A MEDITERRÁN ÉLMÉNYFÜRDŐ ÖRÖK NYÁRRAL VÁRJA ÖNT ÉS CSALÁDJÁT!

 

Az élményfürdőben dús trópusi növényzet, örök nyár fogadja a Vendégeket. Az aktív pihenés kedvelői kipróbálhatják a különböző hosszúságú és kialakítású csúszdákat vagy akár a waterball játékot.

 

A gyerekek két pancsolás között a gyermekjátszóban kereshetnek újabb kalandokat, a legbátrabb vállalkozók pedig a mászófalon tesztelhetik rátermettségüket. Aki mindeközben megéhezett, ők a Mediterrán étteremben csillapíthatják szomjúságukat és éhségüket. Szombatonként a vízi aerobik program ad igazán nyári hangulatot a banánfák között.

 

Ha felejthetetlen pihenésre és fürdőélményekre vágyik családjával, foglaljon az Aquaticum Wellness Hotelbe!