hotel

Tavaszi feltöltődés az egész családnak

Tavaszi feltöltődés az egész családnak

Tudta Ön, hogy az Aquaticum Wellness Hotel Debrecen egyetlen szállodája, amely közvetlen átjárást biztosít vendégeinek az év minden napján nyitvatartó Mediterrán Élményfürdőbe és a Termálfürdőbe?

Sokféle medence, csúszdás élmények, nagyvárosi hangulat, ízletes svédasztalos vacsorák és szórakoztató családi animációs programok, ezek mind egyet jelentenek az Aquaticummal. Komplexumunk tavasszal is nagyszerű élményeket kínál mindazoknak, akik a tökéletes pihenésre és feltöltődésre várnak. A szobafoglalás gombra kattintva gyorsan, egyszerűen készíthet egy árkalkulációt, és a csak online elérhető 3%-os hírlevél feliratkozási kedvezménnyel le is foglalhatja pihenését!
image
A vízi paradicsom trópikus környezetébe lépve hamar elfelejti a téli napok egyhangúságát és feltöltődhet a tavasz energiájával! A vizes kalandok mellett a felnőtteket kényeztető wellness kezelések vagy akár különleges szaunaprogramok várják, míg a gyermekeket a szálloda gazdag felszereltségű, 240 négyzetméteren elterülő Óriás gyerekjátszója varázsolja el.
image
A Mediterrán Élményfürdő örök nyárral és dús trópusi növényzettel várja Önt és családját! Az aktív pihenés kedvelői kipróbálhatják a különböző hosszúságú és kialakítású csúszdákat vagy akár a waterball játékot. A gyerekek két pancsolás között a gyermekjátszóban kereshetnek újabb kalandokat, a legbátrabb vállalkozók pedig a mászófalon tesztelhetik rátermettségüket. Aki mindeközben megéhezett, ők a Mediterrán étteremben csillapíthatják szomjúságukat és éhségüket. Szombatonként a vízi aerobik program ad igazán nyári hangulatot a banánfák között.
image

Ha felejthetetlen pihenésre és fürdőélményekre vágyik családjával, foglaljon az Aquaticum Wellness Hotelbe!