hotel

Tavaszi feltöltődés az egész családnak

Tavaszi feltöltődés az egész családnak

Tudta Ön, hogy az Aquaticum Wellness Hotel Debrecen egyetlen szállodája, amely az év minden napján közvetlen átjárást biztosít vendégeinek a Mediterrán Élményfürdőbe és a Termálfürdőbe?

Sokféle medence, csúszdás élmények, nagyvárosi hangulat, ízletes svédasztalos vacsorák és szórakoztató családi animációs programok, ezek mind egyet jelentenek az Aquaticummal. Komplexumunk tavasszal is nagyszerű élményeket kínál mindazoknak, akik a tökéletes pihenésre és feltöltődésre várnak. A szobafoglalás gombra kattintva gyorsan, egyszerűen készíthet egy árkalkulációt, és a csak online elérhető 3%-os hírlevél feliratkozási kedvezménnyel le is foglalhatja pihenését!
image
A vízi paradicsom trópikus környezetébe lépve hamar elfelejti a téli napok egyhangúságát és feltöltődhet a tavasz energiájával! A vizes kalandok mellett a felnőtteket kényeztető wellness kezelések vagy akár különleges szaunaprogramok várják, míg a gyermekeket a szálloda gazdag felszereltségű, 240 négyzetméteren elterülő Óriás gyerekjátszója varázsolja el.
image
A Mediterrán Élményfürdő örök nyárral várja Önt és családját! Az élményfürdőben dús trópusi növényzet, örök nyár fogadja a Vendégeket. Az aktív pihenés kedvelői kipróbálhatják a különböző hosszúságú és kialakítású csúszdákat vagy akár a waterball játékot. A gyerekek két pancsolás között a gyermekjátszóban kereshetnek újabb kalandokat, a legbátrabb vállalkozók pedig a mászófalon tesztelhetik rátermettségüket. Aki mindeközben megéhezett, ők a Mediterrán étteremben csillapíthatják szomjúságukat és éhségüket. Szombatonként a vízi aerobik program ad igazán nyári hangulatot a banánfák között.
image

Ha felejthetetlen pihenésre és fürdőélményekre vágyik családjával, foglaljon az Aquaticum Wellness Hotelbe!