spa

Strandnyitás

Strandnyitás

MÁJUS 31. - Hurrá Strandnyitás!
Alig vártuk már, hogy megosszuk a jóhírt: május 31-én, péntektől újra várunk minden kedves Vendégeinket csordultig élményekkel Magyarország egyik legmenőbb strandján! 12m magas panorámaterasz jacuzzival, csúszdázás kifulladásig, sodrófolyosó és hullámmedence, akadálypályák, kültéri termálmedence és végtelen animációs program, élő dj-s éjszakai fürdőzések, habpartik, spray park, ugróplatform.. tehát tényleg feltöltöttük az idei nyarat csordultig élményekkel! Tartsatok velünk idén is! És hogy milyen programokkal várunk a strandnyitó hétvégénken? Görgess lejjebb, lesznek meglepetések!
Spray park
Kalandmedence
Úszómedence
Hullámmedence
Óriáscsúszdák
Sportpálya
Gyógy- és relaxációs medence
Ugróplatform
Üvegaljú medence
image

Nyitó hétvégi programok a strandon

 

Időpont: 2024. június 1-2. (szombat-vasárnap)

Helyszín: Aquaticum Strand, Debrecen

 

A Strand tervezett nyitvatartási ideje:

06:00-19:00 között

 

Június 1. szombat 

Egész napos programkavalkáddal várjuk az első strandolókat: kézműves foglalkozással, izgalmas családi vetélkedőkkel és vidám zenés műsorokkal készülünk. Ne felejtsétek el megkeresni Bubut, az Aquaticum kabala elefántját, aki egész nap lufikkal és jókedvvel várja a gyerekeket!

 

 • 10:30-13:30 Kreatívkodásra fel!

Kreatív kézműves foglalkozás és csillámos testfestés! Gyere és készítsd el a legvagányabb nyári napellenzőt, hogy ne zavarjon meg semmi az önfeledt fürdőzésben! Utána pedig varázsolj el mindenkit a csodás csillám tetoválásaiddal! helyszín: állatos gyerekmedence melletti füves területen

 

 • 13:00-14:00 Szóljon hangosan az ének a Strandon!

Tibi bácsi vidám énekes zenés műsora, minden gyereket elvarázsol. Énekeljük közösen a legjobb nyári gyerekdalokat és bulizzunk együtt Bubuval a kis elefánttal!

Helyszín: Gyerek medence

 

 • Családi kalandtúra a Strandon!

Családok, figyelem! Elérkezett az idő, hogy megmérettessétek magatokat az Aquaticum családi vetélkedőn, apró ajándékokért! Családi vetélkedők vízen és szárazföldön, 3 helyszínen!

 

 • 14:00-14:30 Kreatív kuckó

Készítsétek el a családotok címeres fejdíszét és találjátok ki a legfrappánsabb csapat nevet! Helyszín: színpad

 

 • 14:30-16:00 Indul a Családi kalandtúra!

Izgalmas feladatokkal készülünk nektek és garantált, hogy a család összes tagja megtudja mutatni képességeit. Várnak rátok ügyességi feladatok, vízi és szárazföldi próbatételek, evés próba. Ha jól tippeltek, nyerhettek is! A Strand különböző pontjain küzdhet meg a család együtt a víz és a Föld elemeivel!

Részletek: hamarosan

 

 • 16:00 Eredményhirdetés!

Helyszín: színpad

 

 • 16:30-17:00 AQUA FITNESS

Aquafitness – zenés átmozgató torna a strandon, medencében, napsütésben, amire kicsiket és nagyokat is várunk helyszín: hullámmedence

 

 • Bubu, az Aquaticum kabala elefántja egész nap lufit osztogat a strandon és a bejáratnál, úgyhogy ha kiszúrod, szaladj oda hozzá!

 

Június 2. vasárnap 10:30-17:00

Ezen a napon is vidám programok színesítik a strandolást: vízi zumba, kézműves foglalkozás, vidám, kalandos vízi animációs játékok a gyerekeknek, zenés interaktív műsorok és ajándékok várják a kicsiket és nagyokat egyaránt! Na és persze kisbarátunk, Bubu, az Aquaticum kabala elefántja ezen a napon is lufikkal és tárt karokkal várja a gyerekeket!

 

 • 10:30-13:30 Tropical Party!

Zenés táncos buli a Strandon – animációs programok és egy fantasztikus, interaktív buli az Aqua Manó Party-val! 10:30 Kreatív sarok! Készíts színpompás trópusi virágos karkötőt és szuper strandsapkát! Helyszín: színpad

 

 • 11:30-12:00 Tropical Party

Légy részese egy zenés, interaktív koncertnek, ami a Trópusokig repít el téged! A műsor alatt a jókedv, a mosolygás, a bulihangulat és az ajándék garantált! helyszín: kalózhajós gyermek medencéhez közeli füves terület

 

 • 12:00 Arcfestés!

Háromig elszámolsz és máris nyuszivá, cicává vagy aranyos kiskutyává varázsolunk téged!

Helyszín: színpad

 

 • 12:30 Vízi játékokra fel!

Izgalom, hullámok, nevetés, verseny és fantasztikus hangulat. Tarts velünk!

Helyszín: kalózhajós gyermek medence 

 

 • 14:00-17:00 KisMaszat Élményműhely bemutatja:

KisMaszat Élményműhely beveszi a Strandot és a tőlük megszokott kreativitással kísérletezünk, maszatolunk, alkotunk egy nagyot!

Családi Ramazuri a Strandon! Vízre… akarom mondani Hajóra szállunk!! De hogy milyenre? Azt mindenki maga döntse el! Lehet vitorlás, teherhajó, utasszállító, kalózhajó… Elő a fantáziát és a szorgos kezeket és készítsük el a hajótesteket! Folyjon a festék!! Ha felépültek, vízre szállunk és tengeri kincsekre vadászunk! Léggömbökből áll majd a tenger, ahol mindenki kincsekre lel!

Helyszín: sodró medence mögötti füves terület

 

 • Bubu, az Aquaticum kabala elefántja egész nap lufit osztogat a strandon és a bejáratnál!

 

A programok részletei, tematikái és a helyszínek folyamatosan kerülnek fel a weboldalunkra és a facebook eseményünkhöz is, így érdemes követni minket!

Jegyek: ITT

 

Kedvezőtlen időjárás esetén a programok az Élményfürdőben kerülnek megrendezésre.

 

Ha nem szeretnél lemaradni a részletekről és a nyár izgalmas strandos eseményeiről, iratkozz fel a hírlevelünkre ITT!

(Ígérjük, nem fogjuk elárasztani email fiókodat felesleges levelekkel, az Aquaticum háza tájáról kéthetente küldünk majd híreket és programajánlókat.)

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a programváltoztatás jogát fenntartjuk! Tájékoztatjuk, kedves vendégeinket, reklámcélú kép- és videófelvételek készülnek. Részvételével egyidejűleg tudomásul veszi, hogy hang- és képfelvételt készíthetnek a szervezők.