spa

Osztálykirándulás az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben

Osztálykirándulás az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben
Kalandok az örök nyár szigetén
Az osztálykirándulások mindig nagy élményt jelentenek a diákok számára, hiszen lehetőséget adnak a kikapcsolódásra a tanulás és a mindennapi teendők után és szabadon együtt tölthetik az idejüket. Ezért szeretnénk figyelmükbe ajánlani az Aquaticum Spa ajánlatát, amellyel egy izgalmas kalandot kínálunk az Aquaticumban. Az Élményfürdőnk egy olyan hely, ahol az egész osztály együtt élvezheti a medencék, csúszdák és egyéb vízi attrakciók adta élményeket. Garantáltan jó hangulat és felejthetetlen élmények várnak a diákokra, hogy részt vegyenek egy különleges osztálykiránduláson!
image
Élményfürdő
A debreceni Aquaticum Mediterrán Élményfürdő ikonikus kupolája alatt megszámlálhatatlan élményelemmel várjuk a csoport minden tagját. 12 csúszdánk közül mindenki megtalálja a számára megfelelő kihívást, de a többi attrakciónk is nagy népszerűségnek örvend: jacuzzik, barlangfürdők, sodrófolyosós medence és az örök sláger, a hullámfürdő is várja a gyerekeket. Élményfürdőnk öltözőkkel és szekrényekkel is rendelkezik, illetve a fürdő emeletén a Mediterrán Étterem kínál hideg-meleg frissítőket és harapnivalókat.
image
Strand
A 16 különböző funkciójú medencét mindenki igényének megfelelően alakították ki, egészen kicsi gyermekektől kezdve az idősebb korosztályig. Az aktív gyermekvilág, a számtalan kisebb-nagyobb csúszda és a modern elemekkel tarkított élményfürdő, az egyedülálló szolgáltatásokkal megnyitott vizes élményparkban a kicsik és a nagyobbak is felhőtlenül érezhetik magukat. (Tervezett strandszezon: 2024. június 7. – szeptember 1.)
image

Csoportos jegyáraink:

Élményfürdő belépő:

  • 3 óra: 3200.-Ft/fő
  • Egész napos: 3700.-Ft/fő

Strand belépő:

  • Egész napos: 3900.-Ft/fő

 

A kedvezményes belépő minimum 15 fős létszám esetén vehető igénybe tanítási napokon, kizárólag általános és középiskolai oktatási intézményekből szervezetten érkező csoportok számára.

 

🆓 Minden 15. fő után egy kísérőtanár részére ingyenes belépést biztosítunk.

 

ℹ  Bővebb információ, előzetes bejelentkezés:

Aquaticum Mediterrán Élményfürdő

 

📱 Tel.: +36 52 514 174

 

📧 E-mail: spa@aquaticum.hu

 

 

Kövessen minket!

figure
figure
figure
figure