spa

Online Ajándékutalvány

Online Ajándékutalvány

AQUA Relax Ajándékutalvány:

Ez az ajándékutalvány igazi relaxáló csomag: a Termálfürdő gőzölgő medencéi és dögönyözői a megpihenést nyújtják a vendégeknek, míg a Szaunavilág a méregtelenítést és felfrissülést, így lesz egy teljes értékű Relax csomag az utalványunk.

Kinek ajánljuk: minden felnőtt vendégnek, akiknek fontos a testi-lelki felfrissülés és szívesen szánnak időt magukra.

Tartalma: Az ajándékutalvány az Aquaticum Szaunavilágba és a Termálfürdőbe történő egyszeri belépésre jogosít fel, 1 fő felnőtt részére. A Szaunavilág és a Termálfürdő szolgáltatásai térítésmentesen vehetők igénybe, a napi nyitvatartási idő alatt.

Felhasználható: vásárlástól számított 3 hónapon belül.

Utalvány értéke: 6.490 Ft

Vedd meg ajándékutalványunkat itt!

 

AQUA Feeling Ajándékutalvány:

Ezzel a csomaggal a víz által nyújtható maximális élményt kapja meg a megajándékozott. Ebben a csomagban ugyanis a hamisítatlan Termálfürdő hangulatot is megkapja mind a hat medencével, illetve a „kalandokra szakosodott”, hullámokkal és csobbanásokkal teli Élményfürdőt is korlátlanul használja a felhasználás napján, így a csúszdákat, a szaunacentrumot, az élményelemeket mind kipróbálhatja.

Kinek ajánljuk: minden 14 feletti vendégnek, akinek mindene a víz és a wellness és valami pluszra vágyik, például sodró folyosós úszkálásra vagy izgalmas csúszdákra.

Tartalma: Az ajándékutalvány az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe és a Termálfürdőbe történő egyszeri belépésre jogosít fel, 1 fő felnőtt részére. A fürdőegységek élményelemei és medencéi térítésmentesen igénybe vehetők, a napi nyitvatartási idő alatt.

Felhasználható: vásárlástól számított 3 hónapon belül.

Utalvány értéke: 8.100 Ft

Vedd meg ajándékutalványunkat itt!

 

AQUA All-in Ajándékutalvány:

Minden ami víz, minden ami wellness. Az AQUA All-in csomagunkban mindent megtalálhatsz, ami feltölt. Tele van termálvízzel, gőzkabinnal, szauna programokkal, merüléssel, csobbanással, csúszdázással, úszással.

Kinek ajánljuk: minden felnőtt vendégünknek, aki szereti a wellness programokat és szeretne egy röpke napra kikapcsolódni.

Tartalma: Az ajándékutalvány az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe, a Termálfürdőbe és a Szaunavilágba történő egyszeri belépésre jogosít fel, 1 fő felnőtt részére. A fürdőegységek élményelemei és medencéi térítésmentesen vehetők igénybe, a napi nyitvatartási idő alatt.

Felhasználható: vásárlástól számított 3 hónapon belül.

Utalvány értéke: 11.990 Ft

Vedd meg ajándékutalványunkat itt!

 

AQUA Summer All-in Ajándékutalvány:

Teljes élménycsomag, amit nyári időszakra ajánlunk. Az AQUA All-in csomaghoz képest Magyarország egyik legmodernebb és legnépszerűbb strand belépőjével egészül ki az utalvány. Az Aquaticum Strandon a hullámzó vízfelületek, a vízesések, növényfalak és a vízfátyolok fogják össze és teszik folyton változó élményközponttá a strandot, ahol 5700 négyzetméteres vízfelület, 15 medence és az összesen csaknem 1 km hosszúságú csúszdáink várják vendégeinket.

Kinek ajánljuk: a teljes élményt igénylő igazi wellness- és vízimádónknak, akik nyáron szeretnének egy igazán extra és izgalmas Aquaticum élményt átélni.

Tartalma: Az ajándékutalvány az Aquaticum Strandra, a Mediterrán Élményfürdőbe, a Termálfürdőbe és a Szaunavilágba történő egyszeri belépésre jogosít fel, 1 fő felnőtt részére. A fürdőegységek élményelemei és medencéi térítésmentesen igénybe vehetők, a napi nyitvatartási idő alatt.

Felhasználható: a 2024-es strandszezonban.

Utalvány értéke: 12. 900 Ft

Vedd meg ajándékutalványunkat itt!

 

 

SPA Soul:

Vadonatúj csomagunk a lelki feltöltődésről és a minőségi énidőről szól. A termálfürdő jótékony és lazító hatása már önmagában is minőségi időtöltést nyújtana, viszont a SPA csomagunk ezt még tovább fokozza és egy 70 perces Frissítő Masszázst is magába foglal, profi és nagy hírű masszőrjeinkkel, gyönyörű környezetben. Így lesz valódi SPA élmény ez az ajándék.

Kinek ajánljuk: olyan hölgyeknek és uraknak, akik kikapcsolódnának a világ zajából és egy kicsit önmagukkal foglalkozva megpihennének testileg és lelkileg.

Tartalma: Az ajándékutalvány az Aquaticum Termálfürdőbe történő egyszeri belépésre jogosít fel, 1 fő felnőtt részére, illetve egy 70 perces Frissítő Masszázst tartalmaz, mely a Wellness sziget egységünkben vehető igénybe. A masszázs esetén minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges. A szolgáltatások egyszerre vehetők igénybe, nem szétbonthatók. A Termálfürdő szolgáltatásai térítésmentesen igénybe vehetők, a napi nyitvatartási idő alatt.

Felhasználható: vásárlástól számított 3 hónapon belül.

Utalvány értéke: 17.990 Ft

Vedd meg ajándékutalványunkat itt!

 

SPA Spirit:

Vadonatúj ajándékutalványunk egy igazi SPA élményt tartogat az ajándékozottja számára. A gőzölgő termálvízbe merülés és a nyugtató légkör önállóan is kikapcsolódás, viszont hogy teljes legyen a SPA élmény, az egyik legnépszerűbb különleges masszázzsal egészítettük ki az énidős programot, a Lávaköves Masszázzsal.

Kinek ajánljuk: olyan hölgyeknek, akik testi-lelki feltöltődésre vágynak és szívesen szánnak magukra egy pár órát. Barátnős programnak is melegen ajánljuk!

Tartalma: Az ajándékutalvány az Aquaticum Termálfürdőbe történő egyszeri belépésre jogosít fel, 1 fő részére, illetve egy 70 perces Lávaköves Masszázst tartalmaz, mely a Wellness sziget egységünkben vehető igénybe. A masszázs esetén minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges. A szolgáltatások egyszerre vehetők igénybe, nem szétbonthatók. A Termálfürdő szolgáltatásai térítésmentesen igénybe vehetők, a napi nyitvatartási idő alatt.

Felhasználható: vásárlástól számított 3 hónapon belül.

Utalvány értéke: 19.990 Ft

Vedd meg ajándékutalványunkat itt!

 

AQUA Fun:

Víz és mókázás. Ez az igazán extra és vizes, csobbanásokban gazdag utalvány egy igazi hamisítatlan strandolós, nyári napot rejt magában: Élményfürdőnk és Strandunk egész napos, korlátlan csomagját. Ha esetleg rossz idő lenne vagy már túl sok jutott a napsütésből, az Élményfürdő kupolája nyújt felfrissülést és újabb vízi élményeket a család apraja-nagyjának.

Kinek ajánljuk: Mindenkinek, aki szeretne egy röpke, egynapos nyaralást Debrecenben, az ország egyik legmodernebb és legnépszerűbb strandján és élményfürdőjében.

Tartalma: Az ajándékutalvány az Aquaticum Strandra és a Mediterrán Élményfürdőbe történő egyszeri belépésre jogosít fel. Az ajándékjegy az Aquaticum Strand és a Mediterrán Élményfürdő szolgáltatásait tartalmazza, a napi nyitvatartási idő alatt. Térítéses szolgáltatásainkról kérjük tájékozódjon honlapunkon. Az utalvány felnőtt és gyerek változatban is megvásárolható.

Felhasználható: a 2024-es strandszezonban.

Utalvány értéke: 8 200 Ft

Vedd meg ajándékutalványunkat itt!

 

 

Szaunavilág Ajándékutalvány:

Az Aquaticum Szaunavilág szaunamester bajnokai egy igazi tradicionális szauna élménnyel várnak minden kedves érdeklődőt. Az utalvánnyal ki tudja próbálni az abszolút népszerű és szakmai körökben is elismert Szaunavilágunkat, ahol finn szaunák, gőzkabinok, jégkút, tepidárium, infra szauna, hideg vizes csobbanó medence, Kneipp medencék és élményzuhanyok mind a vendégeink kikapcsolódását szolgálják.

Kinek ajánljuk: egyaránt ajánljuk a szauna szerelmeseinek, akik a minőségi szolgáltatásokat keresik, illetve azoknak, akik már régóta kipróbálnák ezt a különleges, lelazító élményt. A Szaunavilágunk fürdőruha mentes szauna, kérjük ennek figyelembe vételét.

Tartalma: Az ajándékutalvány az Aquaticum Szaunavilágba történő egyszeri belépésre jogosít fel, 1 fő felnőtt részére. A Szaunavilág szolgáltatásai térítésmentesen vehetők igénybe, a napi nyitvatartási idő alatt. Az extra szauna programokról weboldalunkon és telefonon érdemes érdeklődni.

Felhasználható: vásárlástól számított 3 hónapon belül

Utalvány értéke: 4.600 Ft

Vedd meg ajándékutalványunkat itt!

 

Termálfürdő Ajándékutalvány:

A termálvízünk lazító, gyógyító ereje igazán nagy erővel hat ránk, emberekre. A négy különböző medence, a hideg-meleg váltó fürdőt lehetővé tevő medencék a dögönyözőkkel, masszázs elemekkel együtt páratla élményt nyújtanak, egy kikapcsolódó délutánon vagy estébe hajlóan, egy jó beszélgetés helyszíneként. Az élményt a télen-nyáron üzemelő szabadtéri lóhere medencénk teszi teljessé, miközben körülvesz a Nagyerdő, páratlan nyugalmával és a természet ellenálhatatlan szépségével.

Kinek ajánljuk: minden 14 éven felüli vendégnek, akik már szeretik a „termálozás” életérzését és azoknak is, akik készen állnak erre a hamisítatlan élményre, amiről Magyarország is ismert világszerte.

Tartalma: Az ajándékutalvány az Aquaticum Termálfürdőbe történő egyszeri belépésre jogosít fel, 1 fő felnőtt részére. A Termálfürdő szolgáltatásai és medencéi térítésmentesen vehetők igénybe, a napi nyitvatartási idő alatt.

Felhasználható: vásárlástól számított 3 hónapon belül.

Utalvány értéke: 4.200 Ft

Vedd meg ajándékutalványunkat itt!

Mediterrán Élményfürdő Ajándékutalvány:

Az Aquaticum Élményfürdője télen-nyáron izgalmas kalandokkal vár kicsiket és nagyokat egyaránt. Legyen szó egy délutáni kikapcsolódásról vagy egy hétvégi programról, az Aquaticum mindig tartogat izgalmakat. Baba medence és vízi játszótéri elemek, nyitott és fedett csúszdák, az igazi nagyágyú kamikaze csúszda, a medencék feletti óriás gyerekjátszó mellett hétvégente animációs programjaink, családi napjaink, éjszakai fürdőzéseink teszik még színesebbé az Élményfürdőben töltött napokat.

Kinek ajánljuk: azoknak a gyerekeknek (és persze szüleiknek), akik imádják a vizet és kalandokat, mókát keresnek. Azoknak a felnőtteknek, akiknek van egy gyermeki énjük és szeretnek házi csúszda bajnokságot rendezni a barátokkal vagy a sodró folyosón és a jacuzziban eltölteni az idejüket.

Tartalma: Az ajándékutalvány az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőbe történő egyszeri belépésre jogosít fel. Az Élményfürdő élményelemei és medencéi térítésmentesen vehetők igénybe, a napi nyitvatartási idő alatt.

Az ajándékutalvány elérhető több változatban: felnőtt, gyerek, Családi MINI (2+1), Családi MIDI (2+2) Családi MAXI (2+3)

Felhasználható: vásárlástól számított 3 hónapon belül.

Utalvány értéke: gyerek 4.800 Ft / felnőtt 5.900 Ft / MINI 13.800 Ft / MIDI 17.400 Ft / MAXI 18.800 Ft

Vedd meg ajándékutalványunkat itt!

 

Aquaticum Strand Ajándékutalvány:

Igazi vizes kánaán vár mindenkit az Aquaticum Strandon. A 2020-ban nyitott strandunk az ország legmodernebbike! A hullámzó vízfelületek, a vízesések, növényfalak és a vízfátyolok teszik izgalmassá és egyedivé a strandot, ahol 5700 négyzetméteres vízfelület, 15 medence és az összesen csaknem 1 km hosszúságú csúszdáink várják vendégeinket. A gyerekeknek is rengeteg élménnyel készülünk: spray park, csúszdák, vízi kalandpályák és bébi elemek mind megtalálhatóak.

Kinek ajánljuk: mindenkinek! Aki szereti a strandos élményeket, a csobbanásokat, akik családos igazi nyári programot keresnek és akik a barátaikkal szeretnének egy egész napon át lazulni a napozóban és csúszdázni, több emelet magasról ugrálni is vágynak.

Tartalma: Az ajándékutalvány az Aquaticum Strandra történő egyszeri belépésre jogosít fel, 1 fő felnőtt részére. Az ajándékjegy az Aquaticum Strand szolgáltatásait tartalmazza, a napi nyitvatartási idő alatt. Térítéses szolgáltatásainkról érdemes tájékozódni honlapunkon.

Az ajándékutalvány elérhető több változatban: felnőtt, gyerek, Családi MINI (2+1), Családi MIDI (2+2) Családi MAXI (2+3)

Felhasználható: a 2024-es strandszezonban.

Utalvány értéke: Felnőtt 5400 Ft, Gyerek 4500Ft, Családi MINI (2+1) 13700Ft, Családi MIDI (2+2) 16 700 Ft Családi MAXI (2+3) 19 300 Ft

Vedd meg ajándékutalványunkat itt!