spa

Női jóga

Női jóga

image

Mai rohanó világunkban sokszor elhanyagoljuk egészségünket és már csak akkor kapcsolunk, amikor megbetegedtünk. A jóga egy kiváló eszköz arra, hogy folyamatos kapcsolatban legyünk testünkkel, időben észleljük jelzéseit, s rendszeres gyakorlással tehetünk egészségünkért, s testi-lelki egyensúlyunkért.

 

A női jóga egy szemléletmód, amely sokkal megengedőbb egy tradicionális óratípusnál. Kiemelt hangsúlyt fektet a női test ciklikusságára, a női szervekre és stresszterületekre, a lelassulásra, gyengédségre, befelé figyelésre és relaxációra.

 

Minden hónapban, két kijelölt csütörtökön, 16:00-tól zárásig a hölgyeké a főszerep. Szaunavilágunk ebben az időszakban férfiak nélkül, csak a hölgyeket „kényezteti”.

 

Most amellet , hogy 17:00-tól profi szaunamesternők segítségével pihenhetik ki a hét fáradalmait és ismerhetik meg az egészséges szaunázás áldásos hatásait testre és lélekre egyaránt, egy újabb lehetőséget kínálunk a feltöltődésre.

 

A női napok alkalmával Jámbor Anna Kinga női jóga órát tart Termálfürdő pihenőszobájában (Szaunavilággal szemben) az alábbi időpontokan.

 

Időpontok:

2023. november 30. / 16:00-17:00

2023. december 14. / 16:00-17:00

 

A jóga szőnyegét ne hagyja otthon, mert az nem tudunk biztosítani.

 

A következő Női jóga órára ide kattintva, az Események oldalon tud jegyet vásárolni.