hotel

Mitől különleges az Aquaticum Strand?

Mitől különleges az Aquaticum Strand?
Fantasztikus medencék és páratlan attrakciók
Nem mindennapi élményt nyújt az 5700 m² vízfelülettel rendelkező 15 különböző funkciójú medence, amely az egészen kicsi gyermekektől kezdve az idősebb korosztályig, mindenki igényének megfelelően van kialakítva. Az aktívabb, sportosabb fürdőzési lehetőségeket kedvelőktől, a rekreációs funkciókon át, a nyugodt pihenést előnyben részesítő Vendégeinkig mindenki megtalálja a számára legjobb lehetőségeket.
image
Gyerekek vízi paradicsoma
Az Aquaticum Strand árnyékolástechnikával védett, fokozatosan mélyülő gyerekpancsolóval, fröcskölő állatfigurákkal, bébi csúszdákkal várja a legkisebbeket, így biztonságosan fürdőzhetnek medencéinkben. A spray park mellett lévő Robinson fára a 4-8 éves gyerekek akár fel is mászhatnak, a 8-12 éves kis kalózokat pedig vízi ágyúkkal, többféle csúszdával, hintákkal, vízeséssel és kötélmászókával kiegészített léghajódokkoló is várja.
image
Modern és egyedi
Az Strand egyik jelképe, a 12 méter magas központi épület, melynek medenceszintjén gyógy- és relaxációs medencék, sportvilág, ahol az úszás szerelmeseit 50 méteres és 33 méteres úszósáv várja. Ezenfelül kalandmedence és még négyféle óriáscsúszda ad egyedi élményt. A fantasztikus zöld növényfalak, vízfátyolok és a halkan csordogáló vízesések emelik európai színvonalúra a strandot.
image
Különlegességek
Az ugróplatform és az épület fölött magasan elhelyezkedő üvegaljú medence egyedülálló látványosságként vonzza az ide látogatókat, a medence körül pedig a vízi bár és a napozóterasz kényelmes napozóágyakkal és árnyékolókkal várja Vendégeinket.
image