hotel

Mikulás hétvége

Mikulás hétvége

Mikulás az Aquaticumban
December 1-3 között is érdemes lesz az Aquaticum Hotelbe foglalni, hiszen ezen a hétvégén is azon leszünk, hogy a hozzánk érkező gyerkőcök igazi kalandnak éljék meg az itt eltöltött napokat. Ezen a hétvégén is várja őket Bubu és az ekkorra már ünnepi díszbe öltözött Hotelünk valamint a nagy csobbanások terepe, az Aquaticum Élményfürdő is.
image
Meglepetések hétvégéje
Érkezéskor már apró kis meglepetés várja legkisebb lakóinkat a szobában a Hotel angyalkáitól és a gyönyörű ünnepi díszbe öltözött szálloda. Emellett persze minden gyerek kedvenc programja, az Élményfürdő is egész nap rendelkezésre áll, ahol újabb kalandokban vehetnek részt a gyermekek: egész napos csobbanások, kreatív foglalkozások és maximális zsongás, csúszdák, hullámmedence, medencék feletti óriás gyerekjátszó.
image

Mikulás party

De tudjuk, hogy ilyenkor már tűkön ülve várják a gyerekek a Mikulást és a meglepetést, amivel meglepi őket. Éppen ezért idén is egy varázslatos és mókás kis műsorba vonjuk be a legkisebbeket.

 

December 2-án, szombat este egy izgalmas Mikulás-Partyval hangolódunk a nagyszakállas érkezésére.

 

20 órától a nálunk oly kedves kis krampuszaink egy zenés játékba vonják be a kis izgő-mozgókat és együtt megtanulnak egy rövid kis táncot is, hogy bizonyítsák, milyen ügyesek. Meghallgatunk együtt egy kis rövid mesét is, mondókázunk, énekelünk együtt, majd megérkezik a várva várt Mikulás, aki kiosztja az ajándékait a nagy puttonyából, miközben egy kis havas varázslat is megjelenik. A Mikulással lehet fotózkodni és persze meg is ölelhetik Őt vagy a bátrabbak kérdezhetnek is tőle valami igazán furfangosat. 

 

Miután elbúcsúztunk tőle, a buli tovább folytatódik és ünnepi zenékre táncolunk és játszunk tovább a krampuszainkkal. A programon a szálloda vendégei ingyenesen vehetnek részt.

Mikulás hétvége ajánlatunk tartalmazza:

 

🍽️ félpanziós ellátással (bőséges svédasztalos reggeli és vacsora a Natura étteremben),

 

🥂 délutáni Snack Bár 15:00-18:00,

 

💦 a Termálfürdő üzemelő medencéinek korlátlan igénybevétele (a nyitva tartás függvényében),

 

🌊 az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő üzemelő medencéinek korlátlan igénybevétele (a nyitva tartás függvényében), csak szállóvendégeknek 1 extra óra hétfőtől csütörtökig 10.00-11.00 között

 

🧖‍♀  Szaunavilág és Szaunacentrum igénybevétele,

 

🥼 fürdőköpeny használata,

 

🏋 Fitness terem használata,

 

🧸 Óriás gyerekjátszó használata,

 

💻 ingyenes wifi csatlakozási lehetőség a szálloda területén,

 

🍸 érkezéskor welcome drink,

 

💵 az áfa, és a csomagban szereplő főétkezések szervizdíja.

 

Áraink a parkoló használatát nem tartalmazzák.A parkolási díj a mélygarázsban 3.000 Ft/személygépkocsi/éj, a felszíni parkolóban 4.000 Ft/személygépkocsi/éj.

Az idegenforgalmi adót áraink nem tartalmazzák, külön fizetendő 18 éves kor fölött. Mértéke: 400 Ft/fő/éjszaka.