spa

Mikulás

Mikulás
image

Ha Ti is keresitek a tökéletes élményt a gyerekeknek, hogy találkozhassanak idén a Mikulással, jó helyen jártok.

Idén az Aquaticumba is ellátogat az őszszakállú, hogy megismerje a legügyesebben úszó, csúszdázó gyerkőcöket. Na de az éneklés sem maradhat el, hiszen „Hull a pelyhes” nélkül a Télapó sem tudja, hova kell pontosan érkeznie. A hozzánk ellátogató gyerekek egész napos, hamisítatlan családi élményekkel gazdagodhatnak és rengeteteg adventi és Mikuláshoz köthető kedves programon vehetnek részt. Ezzel is szeretnénk még szebbé varázsolni az advent első vasárnapját.

Tartsatok velünk és hangolódjunk együtt az év legszebb időszakára!

 

Amivel várunk Titeket:

  • 11:00-12:00 Mézeskalács díszítés
  • 11:00 -13:00 között a gyerekek kedvenc barátai is velünk lesznek, méghozzá életnagyságban: Olaf és Mickey egér, na és persze Bubu barátkoznak a gyerekekkel
  • Mikulás sarok óriási cukorbot nyalókákkal, karácsonyi gömbökkel, ahol fotózkodhattok kedvetekre
  • 13.30 - 14-30 Tibi bácsi gitározik

A délelőtti programok után délután készülünk a Mikulás bácsi érkezésére. Ebben segít nekünk Réti Tibor, a gyerekek számára csak Tibi bácsi. Gitárkíséretével együtt énekeljük el a mikulásváró dalainkat, miközben a gyerkőcök kedvükre pancsolhatnak a medencében.

  • 14:30 15:30 végre megérkezik a várva várt Télapó, aki minden gyereknek hoz egy kis meglepetést a zsákjában.
  • 15:30-17:00 Kézműves sarok

(A gyerekekről külön képek is készülnek a csomagátvétel közben. Ezeket a képeket a rendezvényt követően emailben küldjük a szülőknek.)

 

Ha nem szeretnétek lemaradni az igazán izgalmas és élménydús első adventi hétvégénkről és Mikulás Party-ról, vegyétek meg a jegyetek online:

https://jegy.aquaticum.hu/hu

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a programváltoztatás jogát fenntartjuk! Tájékoztatjuk, kedves vendégeinket, reklámcélú kép- és videófelvételek készülnek. Részvételével egyidejűleg tudomásul veszi, hogy hang- és képfelvételt készíthetnek a szervezők.