spa

Ne aggódjon a rossz idő miatt!

Ne aggódjon a rossz idő miatt!
Image
Image
Mediterrán Élményfürdő
Image

Mediterrán kalandok karnyújtásnyira!

 

Ne aggódjon amiatt, ha az időjárás naponta más-más arcát mutatja! Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben az év minden napján trópusi tengerparton érezheti magát!

 

Örök nyári klímával, remek csúszdákkal minden korosztály számára egész napos kikapcsolódási lehetőséggel várjuk. Jöjjön és próbálja ki, Debrecen ikonikus kupola épületében, az igazi mediterrán életérzést!

 

Gyermekek oázisa

Szinte minden szolgáltatásunk a gyermekek szórakozását és a legkisebbek kényelmét szolgálják. A gyermek medencében kellemes vízben pancsolhatnak, ahol vízimászókán, sárkány és elefánt csúszdán érezhetik a felhőtlen kikapcsolódás élményét.

 

Bébi medencékben nem kell félni a kipirosodott szemektől, mivel baba barát fertőtlenítő szerrel vigyázz a babák bőrére. A vízi kalandok közepedte is élvezhetik a gyermekek a játszóházak által nyújtott élményeket a kétszintes óriás játszóházunkban.

 

Fürdőnk bababarát, 0-3 éves korig ingyenesen igénybe vehető, szoptatásbarát és elkülönített csendes részen Baba-Mama pihenővel rendelkezik, ahol kényelmes karosszékek, babzsákok, matracok hozzá el az otthon nyugalmát altatáshoz, pihenéshez.