hotel

Családbarát szolgáltatások

Családbarát szolgáltatások
Image
Image
Családbarát szolgáltatások
Image

Családbarát szolgáltatások

A családbarát Aquaticum Termál & Wellness Hotel****-ben igazán széles azon szolgáltatások palettája, melyek a kicsik kényelmét szolgálják. A szálloda szobáinak negyede „családbarát szoba”, mely nem csupán színvilágában tér el az „exkluzív kialakítású szobáktól”.

 

A szobák kialakítása, felszereltsége terén összenyitható kétágyas szobákat is kínálunk Vendégeinknek, a bútorok lekerekítettek, belsejükben babzsák fotellel, az apartmanokba pedig a gyerekek által kedvelt emeletes ágy található.

 

Ezen a szárnyon egy díjmentesen használható teakonyha is a Vendégeink rendelkezésére áll, így a babaételt, gyümölcspürét nem a szobában kell elkészíteniük.

 

Szállodánk mind a gyerekek, mind a szülők által oly sokat dicsért szolgáltatása, az Óriás Gyerekjátszó, mely egy közel 300 m2 alapterületű gyermek birodalommal várja a kicsiket, mely rendelkezik fedett és terasz résszel is. A szabadidő kellemes eltöltését többek között ugrálóvár, piramis játék, mérleg játék, készségfejlesztő játékok és csocsóasztal segítik.

 

Nyitvatartási időben képzett óvónőink felügyelnek a gyerekekre, így a szülők ez idő alatt felfedezhetik Debrecen mesés belvárosát, vagy akár élvezhetik az új Fitness-szigetünk nyújtotta lehetőségeket néhány méterre gyermeküktől.

 

Szállodánkban rendszeresen szervezünk animációs programokat, így a gyerekek részt vehetnek többek között kézműves foglalkozáson, lufit hajtogattathatnak lufi bohócunkkal, vagy táncolhatnak az Aqua Manó partyn.

 

Natura Éttermünkben természetesen a kicsik is megtalálják az ízlésüknek megfelelő finomságokat, a svédasztalra bébiételt is készítünk ki, az etetőszék pedig alapfelszereltségeink közé tartozik.

 

Vendégeink rendelkezésére állnak további gyerek- és bababarát eszközök is, mint például kiságy, sterilizáló, fellépő, babakocsi, WC-szűkítő.

Hasznos tudnivalók
Érkezés előtt mindenkiben felmerülnek kérdések a szolgáltatásokkal kapcsolatban, mi igyekeztünk a legáltalánosabbakat összegyűjteni és megválaszolni.