hotel

Vacanța în Debrecen

Vacanța în Debrecen
Töltse nyaralását szállodánkban!
Az Aquaticum Termál és Wellness Hotel ideális választás családjával együtt, ha nyáron pihenésre és kikapcsolódásra vágynak. A szállodánk közvetlenül kapcsolódik az Aquaticum Strandhoz, Élményfürdőhöz és a Termálfürdőhöz, így minden korosztály számára biztosított a fürdőzés és a wellness szolgáltatások széles választéka. A gyermekek számos kreatív, szórakoztató programokon vehetnek részt, miközben a szülők élvezhetik a szálloda nyugodt és kényelmes légkörét.
image
Családi kényelem
Szállodánkban kényelmes, modern szobák és családbarát környezet várja Vendégeinket. Óriás gyerekjátszónk a hét minden napján nyitva áll kicsik és nagyok örömére egyaránt. A gasztronómiai élmények sem maradnak el, Natura éttermünkben a helyi és nemzetközi konyha remekeit kínáljuk.
image
Felhőtlen szórakozás
Az Aquaticumba látogatók számos medencében és csúszdával élvezhetik a vízi élményeket. Gyerekek és felnőttek is megtalálják a számukra megfelelő nyári programlehetőségeket. Amellett, hogy a szállodánk kiváló lehetőséget kínál a pihenésre, a Nagyerdő is rengeteg látnivalót tartogat az ide látogatók számára. Ne habozzon, foglalja le szállását nálunk és élvezze a nyár minden pillanatát családjával az Aquaticum Termál & Wellness Hotelben!
image