Gyerekbarát pihenés az Aquaticumban

Gyerekbarát pihenés az Aquaticumban
Egy igazán gyerekbarát szálloda
Az Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** számos kényelmi szolgáltatással várja a gyermekes családokat. Szállodai szobáink negyede "családbarát szoba", melyek bútorai kifejezetten a gyermekek igényeit szolgálják. A szállodánk családbarát szárnyán díjmentesen használható teakonyhát kínál a baba és gyermekételek elkészítéséhez is.
image
Óriás gyerekjétszó
Szállodánk mind a gyerekek, mind a szülők által oly sokat dicsért szolgáltatása, az Óriás gyerekjátszó, mely egy közel 240 m2 alapterületű gyermek birodalommal várja a szórakozni vágyó gyerekeket. A szabadidő kellemes eltöltését többek között ugrálóvár, piramis játék, mérleg játék, készségfejlesztő játékok, pingpongasztal csocsóasztal, Xbox one és Playstation 4 segítik. Nyitvatartási időben képzett óvónőink felügyelnek a gyerekekre, így a szülők élvezhetik a Fitness termünk nyújtotta lehetőségeket néhány méterre gyermeküktől.
image
Animációs programok
Szállodánkban rendszeresen szervezünk animációs programokat, így a gyerekek részt vehetnek különféle programokon, kézműveskedhetnek, lufit hajtogattathatnak lufi bohócunkkal, vagy táncolhatnak Bubuval az Aqua Manó partyn.
image
Natura Étterem
A Natura Étteremünkben a gyerekek is kedvükre válogathatnak a finomságaink közül. Az étteremünkben biztosítunk etetőszéket is, hogy a legkisebbek is kényelmesen és biztonságosan tudjanak étkezni.
image
Aquaticum Mediterrán Élményfürdő
Az Élményfürdőnk számos medencét kínál a gyerekkel érkező vendégeinknek, ahol garantáltan felhőtlen hangulatban tölthetik el szabadidejüket. Medencéink és csúszdáink mellett külön gyermekjátszóval is várjuk a kicsiket a Mediterrán Élményfürdő első emeletén.
image
Aquaticum Strand
A 21. századi innovatív strandfürdő teljes értékű pihenést és szórakozást nyújt a család minden tagja számára. A 16 különböző funkciójú medencét mindenki igényének megfelelően alakították ki, az egészen kicsi gyermekektől kezdve az idősebb korosztályig, az aktívabb, sportosabb fürdőzési lehetőségtől, a rekreációs funkciókon, modern impulzusokon át a nyugodt pihenésig, relaxációig.
image
Helló Nyár!
2023.05.25.
hotel
Helló Nyár!
Nyaraljon az Aquaticumban
Részletek
Foglalja le szállását garantáltan itt a legjobb áron
2022.12.17.
hotel
Foglalja le szállását garantáltan itt a legjobb áron
Éljen a 3% hírlevél feliratkozási kedvezménnyel
Részletek