Gyerekbarát pihenés az Aquaticumban

Gyerekbarát pihenés az Aquaticumban
Egy igazán gyerekbarát szálloda
Az Aquaticum Termál & Wellness Hotel**** számos kényelmi szolgáltatással várja a gyermekes családokat. Szállodai szobáink negyede "családbarát szoba", melyek bútorai kifejezetten a gyermekek igényeit szolgálják. A szállodánk családbarát szárnyán díjmentesen használható teakonyhát kínál a baba és gyermekételek elkészítéséhez is.
image
Óriás gyerekjétszó
Szállodánk mind a gyerekek, mind a szülők által oly sokat dicsért szolgáltatása, az Óriás gyerekjátszó, mely egy közel 240 m2 alapterületű gyermek birodalommal várja a szórakozni vágyó gyerekeket. A szabadidő kellemes eltöltését többek között ugrálóvár, piramis játék, mérleg játék, készségfejlesztő játékok, pingpongasztal csocsóasztal, Xbox one és Playstation 4 segítik. Nyitvatartási időben képzett óvónőink felügyelnek a gyerekekre, így a szülők élvezhetik a Fitness termünk nyújtotta lehetőségeket néhány méterre gyermeküktől.
image
Animációs programok
Szállodánkban rendszeresen szervezünk animációs programokat, így a gyerekek részt vehetnek különféle programokon, kézműveskedhetnek, lufit hajtogattathatnak lufi bohócunkkal, vagy táncolhatnak Bubuval az Aqua Manó partyn.
image
Natura Étterem
A Natura Étteremünkben a gyerekek is kedvükre válogathatnak a finomságaink közül. Az étteremünkben biztosítunk etetőszéket is, hogy a legkisebbek is kényelmesen és biztonságosan tudjanak étkezni.
image
Aquaticum Mediterrán Élményfürdő
Az Élményfürdőnk számos medencét kínál a gyerekkel érkező vendégeinknek, ahol garantáltan felhőtlen hangulatban tölthetik el szabadidejüket. Medencéink és csúszdáink mellett külön gyermekjátszóval is várjuk a kicsiket a Mediterrán Élményfürdő első emeletén.
image
Aquaticum Strand
A 21. századi innovatív strandfürdő teljes értékű pihenést és szórakozást nyújt a család minden tagja számára. A 16 különböző funkciójú medencét mindenki igényének megfelelően alakították ki, az egészen kicsi gyermekektől kezdve az idősebb korosztályig, az aktívabb, sportosabb fürdőzési lehetőségtől, a rekreációs funkciókon, modern impulzusokon át a nyugodt pihenésig, relaxációig.
image
Pünkösdi Hosszú Hétvége
2024.03.28.
hotel
Pünkösdi Hosszú Hétvége
Soft All Inclusive ellátással
Részletek
Tavaszi wellness
2024.01.30.
hotel
Tavaszi wellness
Félpanziós ellátás extra délutáni Snack Bárral
Részletek
Foglalja le szállását garantáltan itt a legjobb áron
2022.12.17.
hotel
Foglalja le szállását garantáltan itt a legjobb áron
Éljen a 3% hírlevél feliratkozási kedvezménnyel
Részletek