Fontos tudnivalók

Fontos tudnivalók

Forgalmirend-változás a Magyarország - Izrael felkészülési labdarúgó-mérkőzés idején

Ezúton tájékoztatjuk az Aquaticum SPA minden kedves vendégét, hogy a Debrecenben megrendezésre kerülő Magyarország – Izrael válogatott felkészülési labdarúgó-mérkőzés idején komplexumunk nyitvatartása zavartalan, ugyanakkor a rendezvény nyomán 2024.06.08-án 8:00 és 22:30 között a környék forgalmi rendje megváltozik.

 

Az Aquaticum Spa zavartalan megközelítése érdekében vendégeink számára az alábbi alternatív parkolási és közlekedési útvonalak állnak rendelkezésre:

  • Az Aquaticum felszíni parkolója – Régi Vígadó - (a Pallagi út, II. János Pál pápa tér felé eső végén) 12:00 óráig minden kedves Vendégünk rendelkezésére áll a szabad helyek függvényében. 12:00 órától csak kihajtás lehetséges.
  • További lehetőségként javasoljuk hogy a Pallagi út, Aquaticum körforgalomtól északra eső szakaszán (Klinikai parkolók) található, valamint az Oláh Gábor utcán lévő felszíni közterületi parkolókat vegyék igénybe.
  • A Pallagi út (Aquaticum körforgalom-Mediterrán élményfürdő) szakaszán, az Aquaticum Strand előtti Víztorony sétány a vendég- és gyalogosforgalom számára korlátozások nélkül igénybe vehető.
  • A kihajtás a Pallagi útról az Aquaticum körforgalom irányába a 8:00 és 22:30 között időszakban is zavartalanul lehetséges.
  • A Pallagi úton a 8:00 és 22:30 között, a Nagyerdei körúttól (Aquaticum körforgalom) az Aquaticum felszíni parkoló bejáratáig a közterületi parkolóhelyeken a teljes időtartamban tilos a parkolás.

 

A tömegközlekedés és a gyalogos közlekedés rendje nem változik. Minden kedves fürdővendégünknek javasoljuk, hogy elsődlegesen a tömegközlekedést vegyék igénybe.

 

Szeretettel várjuk Önöket!