Hawaii Éjszakai Fürdőzés a Mediterrán Élményfürdőben!

Felkészültél egy újabb fergeteges bulira?

 

HISZEN ISMÉT MIÉNK AZ ÉJSZAKA! 

Jegyezd fel a naptáradba: 2021. december 4-én szombaton hosszabbított nyitvatartással 00:30-ig (medencezárás: 24:00) várunk Benneteket! Csúszdázzatok, játszatok és élvezzétek a zenét ebben a pompás trópusi környezetben!

19:00-tól DJ Maci gondoskodik a fegeteges hangulatról!

 

Szeretnéd nemcsak átélni, de megtanulni is az igazi Aloha érzést?

21:00 - 22:30 között a Shine Oriental Dance táncoslányai segítenek Neked! Csodás tánc előadásuk mellett, ki is próbálhatod a hula dance minden fortélyát.

 

Online jegyvásárlás >>>

 

Belépő: 4.500 Ft

  • A belépő ára tartalmaz egy koktélt (belépőnként): Aperol Spritz vagy Prosecco Fruit Mix.
  • Belépőjegyeink egyszeri belépésre jogosítanak.

Fontos! Az éjszakai fürdőzés napján, 2021. december 4-én 18 éven felüli Vendégeink kizárólag védettségi igazolvánnyal (zöld plasztik kártya) vagy az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér (EESZT) működtetője által biztosított, a koronavírus elleni védőoltást igazoló applikációval válthatnak jegyet a Mediterrán Élményfürdőbe! (Az applikáció csak a védettségi igazolást helyettesíti a személyazonosítást továbbra is el kell végezni.)  PCR vagy egyéb teszt nem jogosít belépésre. Hasonlóképpen nem mentesít a védettségi igazolvány bemutatása alól az elővételben, online megvásárolt belépőjegy! Mindkét igazoló dokumentum esetében kötelező felmutatni a személyazonosságot igazoló hatósági igazolványt. 

Mozi Est az Aquaticum Termálfürdő kültéri medencéjénél! >>

Szeretettel várunk MINDENKIT!

Felhívjuk kedves vendégeink figyelmét, hogy a programváltoztatás jogát fenntartjuk.

További információ:

AQUATICUM SPA 

H-4032 Debrecen, Nagyerdei park 1.

Tel.: +36 52 514 174

E-mail: spa@aquaticum.hu

Tájékoztatjuk, kedves vendégeinket, hogy az éjszakai fürdőzésen reklámcélú kép- és videófelvételek készülnek. Részvételével egyidejűleg tudomásul veszi, hogy hang- és képfelvételt készíthetnek a szervezők.