spa

Éjszakai fürdőzés

Éjszakai fürdőzés

image

2023. december 9-én, szombaton ismét miénk az éjszaka és hosszabbított nyitvatartással éjfélig várunk Benneteket! Bulizzatok, csúszdázzatok, játsszatok és élvezzétek a zenét ebben a pompás trópusi környezetben!

 

Szelfizz az Éjszakai Fürdőzésen!

Újdonságként az Éjszakai Fürdőzésen szelfit készíthettek magatokról Snappy Photobox-al, amit azonnal nyomtatva haza is vihettek.

 

🎧 Mr. Judge gondoskodik a fantasztikus hangulatról!

 

📆 Időpont: December 9-én 19:00-00:00 (medencezárás: 00:00, zárás: 00:30)

Helyszín: Aquaticum Élményfürdő

 

Belépő: 4.300Ft – helyszínen és online is.

(A 19:00-ig megváltott egész napos jegyek érvényesek az Éjszakai Fürdőzésre is.)

 

Jegyvásárlás: https://jegy.aquaticum.hu/hu

 

Az esemény hivatalos szállítópartnere a Bolt. Ha online vásárolod meg a jegyed, a Bolt 500 Ft értékű leutazható promóciós kódot biztosít a számodra, amit az esemény napján használhatsz fel. A promóciós kódot kizárólag az applikáción belül megadva tudod felhasználni a "Promó Kód" menüpontban megadva. A promóciós kód Debrecen területén használható fel.

 

Figyelem! A Bolt 500 Ft értékű leutazható promóciós kódjai az esemény előtti napon (12.08) kerülnek kiküldésre, az online vásárlásokhoz tartozó email címetekre. Az esemény napján történő vásárlásokhoz tartozó leutazható promóciós kódok a rendezvény kezdése előtt (12.09) kiküldésre kerül.

Felhívjuk kedves Vendégeink figyelmét, hogy a programváltoztatás jogát fenntartjuk! Tájékoztatjuk, kedves vendégeinket, reklámcélú kép- és videófelvételek készülnek. Részvételével egyidejűleg tudomásul veszi, hogy hang- és képfelvételt készíthetnek a szervezők.