hotel

Egyéni üzleti utazás

Egyéni üzleti utazás
Image
Image
Aquaticum Termál & Wellness Hotel****
Image

Az Aquaticum Hotel ideális üzleti utazása helyszínéül, ahol nemcsak kényelemben érezheti magát, de még a hosszú napja végén el is lazulhat fürdőszolgáltatásainknak köszönhetően.

 

Szobáink:

Egy hosszú üzleti napot követően, az exkluzív kialakítású szobáink a nyugalmat és igazi pihenést biztosítják az Ön számára. Így lesz tökéletes a nap vége és kezdődhet meg kipihenten az újabb napja.

 

Natura Étterem:

A Natura Étterem bőséges svédasztalos és a'la carte kínálatával  biztosítja, hogy az Ön napja kellemesen záruljon és másnap energikusan induljon. Ételeink finomak és változatosak és nem utolsó sorban az ételintoleranciával élő vendégeink igényeit is maximálisan kielégítik.

 

Wellness sziget:

Ha igazán ki szeretne szeretne ellazulni a fárasztó üzleti napja végén, akkor érdemes felkeresnie Wellness szigetünket, ahol kényeztető wellness kezelések széles skálája elérhető. 

 

Termálfürdő:

Az Aquaticum Termálfürdő a hét valamennyi napján a kényeztető pihenés lehetőségének tárházát kínálja. A termálvíz símogató gyógyító ereje, a testet lelket melengető szauna, valamint az ellazító masszázs vonzereje teszi a Nálunk töltött időt felejthetetlenné.

 

 

Szaunavilág:

Szaunavilágunkban megoldást talál a stresszes üzleti napja végén és tökéletesen segít ellazulni egy fárasztó nap után.

Hasznos tudnivalók
Érkezés előtt mindenkiben felmerülnek kérdések a szolgáltatásokkal kapcsolatban, mi igyekeztünk a legáltalánosabbakat összegyűjteni és megválaszolni.