Családbarát pihenés az Aquaticumban

Családbarát pihenés az Aquaticumban
Egy igazán családbarát szálloda
Az Aquaticum Termál & Wellness Hotel****-ben igazán széles azon szolgáltatások palettája, melyek a gyermekes családok kényelmét szolgálják. A szálloda szobáinak negyede „családbarát szoba”, mely nem csupán színvilágában tér el az „exkluzív kialakítású szobáktól”.
image
Animációs programok
Szállodánkban rendszeresen szervezünk animációs programokat, így a gyerekek részt vehetnek többek között kézműves foglalkozáson, lufit hajtogattathatnak lufi bohócunkkal, vagy táncolhatnak az Aqua Manó partyn.
image
Aquaticum Mediterrán Élményfürdő
Az egész család felhőtlen hangulatban szórakozhat a különféle medencék és élményelemek sokaság között. Csúszdáink mellett gyermekjátszóval várjuk a kicsiket az Élményfürdő első emeletén.
image
Óriás gyerekjátszó
Szállodánk mind a gyerekek, mind a szülők által oly sokat dicsért szolgáltatása, az Óriás Gyerekjátszó, mely egy közel 240 m2 alapterületű gyermek birodalommal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A szabadidő kellemes eltöltését többek között ugrálóvár, piramis játék, mérleg játék, készségfejlesztő játékok, csocsóasztal, pingpongasztal, biliárdasztal, Xbox one és PS4 segítik. Nyitvatartási időben képzett óvónőink felügyelnek a gyerekekre, így a szülők élvezhetik a Fitness termünk nyújtotta lehetőségeket néhány méterre gyermeküktől.
image
Családbarát szobák
A szobák kialakítása, felszereltsége terén összenyitható kétágyas szobákat is kínálunk Vendégeinknek, a bútorok lekerekítettek, belsejükben fotellel, az apartmanokba pedig a gyerekek által kedvelt emeletes ágy található. Ezen a szárnyon egy díjmentesen használható teakonyha is a vendégeink rendelkezésére áll, így a babaételt, gyümölcspürét nem a szobában kell elkészíteniük.
image
Natura Étterem
Natura Éttermünkben természetesen a kicsik is megtalálják az ízlésüknek megfelelő finomságokat, a svédasztalra bébiételt is készítünk ki, az etetőszék pedig alapfelszereltségeink közé tartozik.
image
Virágkarnevál extrákkal
2024.06.19.
hotel
Virágkarnevál extrákkal
Augusztus 15-20. - Soft All Inclusive ellátással
Részletek
Helló Nyár! extrákkal
2024.04.26.
hotel
Helló Nyár! extrákkal
Soft All Inclusive nyaralás - augusztus 31-ig
Részletek
Foglalja le szállását garantáltan itt a legjobb áron
2022.12.17.
hotel
Foglalja le szállását garantáltan itt a legjobb áron
Éljen a 3% hírlevél feliratkozási kedvezménnyel
Részletek