hotel

Aquaticum Strand Gyerekvilág

Aquaticum Strand Gyerekvilág
Élmények 1900 m²-en
Az Aquaticum Strand kifejezetten figyelmet szentel a legkisebbeknek, akiknek 0-4 éves kor között egy különleges gyerekpancsoló áll rendelkezésre. A fokozatosan mélyülő medencében színes állatfigurák kölcsönöznek vidám hangulatot, bébi csúszdák és fröcskölő játékok pedig szórakoztatják a gyerekeket. A modern árnyékolástechnika gondoskodik arról, hogy az kisgyermekek érzékeny bőre ne sérüljön az erős napsugaraktól.
image
Spray park, Robinson fa és kalózok
A spray park mellett található Robinson fa a gyerekek számára ideális kalandterületet kínál. A fa számos mászóelemmel van felszerelve, így a 4-8 éves korosztály könnyedén feljuthat az ágakra és élvezheti a fák közötti kalandozást. A 8-12 éves kis kalózoknak pedig a léghajódokkoló jelenti a fő attrakciót, mely vízi ágyúkkal, különböző csúszdákkal, hintákkal, vízeséssel és kötélmászókával is felszerelt, így garantáltan egy élménydús és kalandos időtöltést biztosít az egész családnak.
image
Bátraké a medence
A kalandmedence 4 csúszdával várja a kicsiket és nagyokat egyaránt: feketelyuk csúszda, gömbcsúszda, UFO csúszda, aquatube csúszda.
image
Sportos kikapcsolódás
Sportpályák sora kosárlabda, röplabda, kiskapus focipálya, kondipark, teqball és pinpong asztalok tesznek minden sportkedvelőnek a kedvére a sportzónában. Természetesen bérelhető szolgáltatásaink között a pályákhoz szükséges eszközök és kellékek is megtalálhatóak.
image
Virágkarnevál extrákkal
2024.06.19.
hotel
Virágkarnevál extrákkal
Augusztus 15-20. - Soft All Inclusive ellátással
Részletek
Campus Mánia extrákkal
2024.05.07.
hotel
Campus Mánia extrákkal
Július 24-28. - Ingyenes napijeggyel
Részletek
Helló Nyár! extrákkal
2024.04.26.
hotel
Helló Nyár! extrákkal
Soft All Inclusive nyaralás - Június 22-től augusztus 31-ig
Részletek