hotel

Adventi hangolódás

Adventi hangolódás
Családi kikapcsolódás
Az Adventi időszak igazán kedves számunkra Debrecen szívében, a Nagyerdőn. Kint a tél jellegzetes látványa, bent pedig a csillogó fények és már a Karácsonyt idéző illatok lengik be a tereket. A Vendégeink ilyenkor kizökkennek a hétköznapokból és lazítanak, jókat beszélgetnek, a gyerekekkel játszanak vagy teljes kikapcsolódásként az Élményfürdőnk kinti időjárást feledtető hangulatát élvezik.
image
Karácsonyi készülődés
Idén még varázslatosabb hangulattal, még több mosolyt csalogató szép élménnyel várjuk minden kedves Vendégünket, hogy együtt hangolódjunk az ünnepekre. Advent jegyében fenyőfát állítunk, karácsonyfadíszeket készítünk, mézeskalácsot kínálunk, mesét olvasunk, fantasztikus gyerekprogramokat szervezünk és gőzölgő termálvízzel, adventi szaunaszeánszokkal várjuk Szállóvendégeinket.
image
Varázslatos Adventi Vásár
Ha egy nagyvárosi karácsonyi élményre vágyna, csak egy fényvillamosra kell felszállnia, pár perc múlva már a méltán híres debreceni Adventi Vásáron kortyolhat egy sült almás forró teát és adhatja át magát az ünnep varázslatos hangulatának. Foglaljon szobát és hangolódjon szállodánkban az ünnepekre!
image

Adventi ajánlatunk tartalmazza:

 

🍽️ félpanziós ellátással (bőséges svédasztalos reggeli és vacsora a Natura étteremben),

 

🥂 délutáni Snack Bár 15:00-18:00,

 

💦 a Termálfürdő üzemelő medencéinek korlátlan igénybevétele (a nyitva tartás függvényében),

 

🌊 az Aquaticum Mediterrán Élményfürdő üzemelő medencéinek korlátlan igénybevétele (a nyitva tartás függvényében), csak szállóvendégeknek 1 extra óra hétfőtől csütörtökig 10.00-11.00 között

 

🧖‍♀  Szaunavilág és Szaunacentrum igénybevétele,

 

🥼 fürdőköpeny használata,

 

🏋 Fitness terem használata,

 

🧸 Óriás gyerekjátszó használata,

 

💻 ingyenes wifi csatlakozási lehetőség a szálloda területén,

 

🍸 érkezéskor welcome drink,

 

💵 az áfa, és a csomagban szereplő főétkezések szervizdíja.

 

Áraink a parkoló használatát nem tartalmazzák.A parkolási díj a mélygarázsban 3.000 Ft/személygépkocsi/éj, a felszíni parkolóban 4.000 Ft/személygépkocsi/éj.

Az idegenforgalmi adót áraink nem tartalmazzák, külön fizetendő 18 éves kor fölött. Mértéke: 400 Ft/fő/éjszaka.