hotel

Pihenjen nálunk a hosszú hétvégén

Pihenjen nálunk a hosszú hétvégén
Szobafoglalás
Szobafoglalás
Szobafoglalás
Május 27-én megnyitja kapuit az Aquatcium Strand. A gyereknapi hétvégén korosztálytól függetlenül az Aquaticum medencéi, csúszdái és számos programlehetőség várja Vendégeinket! Kíváncsi Katica zenekar mesekoncert, szórakoztató gyerekprogramok és kreatív foglalkozások keretein belül élvezheti az egész család az itt töltött időt.
image
Aktív kikapcsolódás
Amellett, hogy a szállodánk kiváló lehetőséget kínál a pihenésre, az aktív kikapcsolódást kedvelőik is megtalálják a számukra megfelelő szolgáltatásokat. Szállodánkban lehetőség nyílik kerékpárbérlésre, így könnyedén felfedezhetik Vendégeink Debrecent és a Nagyerdő is rengeteg látnivalót tartogat számukra. Az Óriás gyerekjátszónk szomszédságában egy 240 nm Fitness terem került kialakításra, ahol testüket és lelküket egyaránt feltölthetik.
image
Foglaljon most!
Válassza az Aquaticumot, ahol örök nyári klíma, fantasztikus csúszdák és számtalan kikapcsolódási lehetőség várja Önt és családját. Pünkösdi ajánlatunk tartalmazza a svédasztalos reggelit és vacsorát, fürdőegységeink és Szaunavilágunk korlátlan használatát. Foglaljon most, iratkozzon fel hírlevelünkre és 3% online kedvezményben részesítjük!
image