Családbarát pihenés az Aquaticumban

Családbarát pihenés az Aquaticumban
Egy igazán családbarát szálloda
Az Aquaticum Termál & Wellness Hotel****-ben igazán széles azon szolgáltatások palettája, melyek a gyermekes családok kényelmét szolgálják. A szálloda szobáinak negyede „családbarát szoba”, mely nem csupán színvilágában tér el az „exkluzív kialakítású szobáktól”.
image
Animációs programok
Szállodánkban rendszeresen szervezünk animációs programokat, így a gyerekek részt vehetnek többek között kézműves foglalkozáson, lufit hajtogattathatnak lufi bohócunkkal, vagy táncolhatnak az Aqua Manó partyn.
image
Aquaticum Mediterrán Élményfürdő
Az egész család felhőtlen hangulatban szórakozhat a különféle medencék és élményelemek sokaság között. Csúszdáink mellett gyermekjátszóval várjuk a kicsiket az Élményfürdő első emeletén.
image
Óriás gyerekjátszó
Szállodánk mind a gyerekek, mind a szülők által oly sokat dicsért szolgáltatása, az Óriás Gyerekjátszó, mely egy közel 240 m2 alapterületű gyermek birodalommal várja a kicsiket és nagyokat egyaránt. A szabadidő kellemes eltöltését többek között ugrálóvár, piramis játék, mérleg játék, készségfejlesztő játékok, csocsóasztal, pingpongasztal, biliárdasztal, Xbox one és PS4 segítik. Nyitvatartási időben képzett óvónőink felügyelnek a gyerekekre, így a szülők élvezhetik a Fitness termünk nyújtotta lehetőségeket néhány méterre gyermeküktől.
image
Családbarát szobák
A szobák kialakítása, felszereltsége terén összenyitható kétágyas szobákat is kínálunk Vendégeinknek, a bútorok lekerekítettek, belsejükben fotellel, az apartmanokba pedig a gyerekek által kedvelt emeletes ágy található. Ezen a szárnyon egy díjmentesen használható teakonyha is a vendégeink rendelkezésére áll, így a babaételt, gyümölcspürét nem a szobában kell elkészíteniük.
image
Natura Étterem
Natura Éttermünkben természetesen a kicsik is megtalálják az ízlésüknek megfelelő finomságokat, a svédasztalra bébiételt is készítünk ki, az etetőszék pedig alapfelszereltségeink közé tartozik.
image
Flower Carneval
2024.06.19.
hotel
Flower Carneval
Soft All Inclusive holidays
Details
Hello Summer! with extras
2024.04.26.
hotel
Hello Summer! with extras
Soft All Inclusive holidays
Details
Book online on our website to get the best rate!
2022.12.17.
hotel
Book online on our website to get the best rate!
Do not hesitate and book direct
Details