Bababarát pihenés az Aquaticumban: kényelem és biztonság

Bababarát pihenés az Aquaticumban: kényelem és biztonság
Bababarát élményfürdő
Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben 0-3 éves korig a gyerekek ingyenesen látogathatják a medencéket, a klórmentes bébimedencék pedig ideálisak az érzékeny bőrű gyermekeknek. A Mediterrán Élményfürdő szoptatásbarát környezetet biztosít, és baba-mama pihenővel is rendelkezik. A csendes pihenőrészek nyugodt, csúszásgátló, ütéscsillapító burkolatok pedig biztonságos környezetet teremtenek vendégeinknek. Élményfürdőnk hétköznapokon és hétvégén is egyaránt biztosítja a legkisebbek számára a babauszás lehetőségét is.
image
Bababarát szobák
Az Aquaticum Termál & Wellness Hotel****-ben igazán széles azon szolgáltatások palettája, melyek a legkisebbek kényelmét szolgálják. A szálloda szobáinak negyede „családbarát szoba”, mely nem csupán színvilágában tér el az „exkluzív kialakítású szobáktól”. A családi szárnyban található szobáink bútorai lekerekítettek, kétágyas szobáink egy része kérés esetén összenyithatók, egyes szobatípusokban pedig emeletes ágyak találhatók.
image
Bababarát eszközök
A szobákhoz külön kérésre biztosítunk számos baba- és gyerekbarát eszközt is, többek között kiságyat, babakocsit, cumisüveg sterilizálót, fellépőt, wc-szűkítőt. A családi szárnyban kialakított teakonyhánkban egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a kicsik ételének előkészítése.
image
Óriás Gyerekjátszó totyogó résszel
A gyerekek és szülők körében is méltán vált népszerűvé a több száz négyzetméteres játékbirodalmunk. Az Óriás gyerekjátszóban képzett óvónők felügyelete mellett szórakozhatnak a gyerekek. A totyogó részen készségfejlesztő, színező, játékházikó és -konyha, építőkocka, baba, babafelszerelés, plüssállat, játékautó, csúszda és társasjáték is várja a gyermekeket.
image
Baba-mama pihenő
Teljes értékű pihenést biztosítva a család minden tagja számára, ingyenesen igénybe vehető a baba-mama pihenő az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben, a közösségi tértől elkülönített, csendes részen. A kényelmes karosszékek, matracok, babzsákfotelek mellett egy csendes gyerekjátszó és mikrohullámú sütő is megtalálható, így a bébiétel melegítése sem okozhat gondot. A két pelenkázó és négy pihenőrész egyszerre több család részére is kellemes pihenési lehetőséget nyújt.
image
Ajánlataink
Hello Summer!
2023.05.25.
hotel
Hello Summer!
Holiday in Aqauticum
Details
Book online on our website to get the best rate!
2022.12.17.
hotel
Book online on our website to get the best rate!
Do not hesitate and book direct
Details