Bababarát pihenés az Aquaticumban: kényelem és biztonság

Bababarát pihenés az Aquaticumban: kényelem és biztonság
Bababarát élményfürdő
Az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben 0-3 éves korig a gyerekek ingyenesen látogathatják a medencéket, a klórmentes bébimedencék pedig ideálisak az érzékeny bőrű gyermekeknek. A Mediterrán Élményfürdő szoptatásbarát környezetet biztosít, és baba-mama pihenővel is rendelkezik. A csendes pihenőrészek nyugodt, csúszásgátló, ütéscsillapító burkolatok pedig biztonságos környezetet teremtenek vendégeinknek. Élményfürdőnk hétköznapokon és hétvégén is egyaránt biztosítja a legkisebbek számára a babauszás lehetőségét is.
image
Bababarát szobák
Az Aquaticum Termál & Wellness Hotel****-ben igazán széles azon szolgáltatások palettája, melyek a legkisebbek kényelmét szolgálják. A szálloda szobáinak negyede „családbarát szoba”, mely nem csupán színvilágában tér el az „exkluzív kialakítású szobáktól”. A családi szárnyban található szobáink bútorai lekerekítettek, kétágyas szobáink egy része kérés esetén összenyithatók, egyes szobatípusokban pedig emeletes ágyak találhatók.
image
Bababarát eszközök
A szobákhoz külön kérésre biztosítunk számos baba- és gyerekbarát eszközt is, többek között kiságyat, babakocsit, cumisüveg sterilizálót, fellépőt, wc-szűkítőt. A családi szárnyban kialakított teakonyhánkban egyszerűbbé és kényelmesebbé válik a kicsik ételének előkészítése.
image
Óriás Gyerekjátszó totyogó résszel
A gyerekek és szülők körében is méltán vált népszerűvé a több száz négyzetméteres játékbirodalmunk. Az Óriás gyerekjátszóban képzett óvónők felügyelete mellett szórakozhatnak a gyerekek. A totyogó részen készségfejlesztő, színező, játékházikó és -konyha, építőkocka, baba, babafelszerelés, plüssállat, játékautó, csúszda és társasjáték is várja a gyermekeket.
image
Baba-mama pihenő
Teljes értékű pihenést biztosítva a család minden tagja számára, ingyenesen igénybe vehető a baba-mama pihenő az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben, a közösségi tértől elkülönített, csendes részen. A kényelmes karosszékek, matracok, babzsákfotelek mellett egy csendes gyerekjátszó és mikrohullámú sütő is megtalálható, így a bébiétel melegítése sem okozhat gondot. A két pelenkázó és négy pihenőrész egyszerre több család részére is kellemes pihenési lehetőséget nyújt.
image
Ajánlataink
Előnyári pihenés
2024.05.24.
hotel
Előnyári pihenés
Június 1-től június 21-ig
Details
Campus Mania with extras
2024.05.07.
hotel
Campus Mania with extras
24-28 July - Free daily tickets
Details
Hello Summer! with extras
2024.04.26.
hotel
Hello Summer! with extras
Soft All Inclusive holidays
Details