hotel

Aquaticum Strand Gyerekvilág

Aquaticum Strand Gyerekvilág
Élmények 1900 m²-en
Az Aquaticum Strand kifejezetten figyelmet szentel a legkisebbeknek, akiknek 0-4 éves kor között egy különleges gyerekpancsoló áll rendelkezésre. A fokozatosan mélyülő medencében színes állatfigurák kölcsönöznek vidám hangulatot, bébi csúszdák és fröcskölő játékok pedig szórakoztatják a gyerekeket. A modern árnyékolástechnika gondoskodik arról, hogy az kisgyermekek érzékeny bőre ne sérüljön az erős napsugaraktól.
image
Spray park, Robinson fa és kalózok
A spray park mellett található Robinson fa a gyerekek számára ideális kalandterületet kínál. A fa számos mászóelemmel van felszerelve, így a 4-8 éves korosztály könnyedén feljuthat az ágakra és élvezheti a fák közötti kalandozást. A 8-12 éves kis kalózoknak pedig a léghajódokkoló jelenti a fő attrakciót, mely vízi ágyúkkal, különböző csúszdákkal, hintákkal, vízeséssel és kötélmászókával is felszerelt, így garantáltan egy élménydús és kalandos időtöltést biztosít az egész családnak.
image
Bátraké a medence
A kalandmedence 4 csúszdával várja a kicsiket és nagyokat egyaránt: feketelyuk csúszda, gömbcsúszda, UFO csúszda, aquatube csúszda.
image
Sportos kikapcsolódás
Sportpályák sora kosárlabda, röplabda, kiskapus focipálya, kondipark, teqball és pinpong asztalok tesznek minden sportkedvelőnek a kedvére a sportzónában. Természetesen bérelhető szolgáltatásaink között a pályákhoz szükséges eszközök és kellékek is megtalálhatóak.
image
Whitsun long weekend
2024.03.28.
hotel
Whitsun long weekend
with Soft All Inclusive
Details
Spring wellness
2024.01.30.
hotel
Spring wellness
Half board with extra afternoon Snack Bar
Details
Book online on our website to get the best rate!
2022.12.17.
hotel
Book online on our website to get the best rate!
Do not hesitate and book direct
Details