• Főszezoni nyaralás augusztusban

  Nyaraljon augusztusban az élményfürdőzés paradicsomában!

  Tovább
 • Komplex jegy akció

  "Maga már komplex?  Ha még nem, most az lehet!" Itt az alkalom, próbálja ki széleskörű szolgáltatásainkat most együttesen, kedvező áron!

  Tovább
 • Aquaticum Nyár

  2017. augusztus 31-ig az Aquaticum Mediterrán Élményfürdőben a csúszdázás és a vízi kalandok mellett a napozóteraszon, a hét minden napján számos sporteszközzel és játékkal várjuk a kicsiket és nagyokat!

  Tovább
 • Virágkarnevál

  2017. augusztus 20-án ismét virágba borul Debrecen: foglaljon szállást az Aquaticum Hotel****-ben és legyen részese a karneváli forgatagnak!

  Tovább
 • Családi sportnap Béres Alexandrával

  Augusztus 24-én az Aquaticum Debrecen vendége a hazai aerobik élet egyik legismertebb alakja: Béres Alexandra!  Ne feledje, az egészség érték!

  Tovább
 • Rapid randi az élményekkel

  Most bármely tarifális Termálfürdő belépőjével, 1 órán keresztül mindössze 990 Ft-ért élvezheti az Élményfürdő szolgáltatásait!  1 óra élményfürdőzés!

  Tovább
TovábbSzobafoglalás
 • Családi Deluxe Apartman

  Családi Deluxe apartmanjainkban két teljes értékű ágyat, egy darab két fős kihúzható kanapét és egy emeletes ágyat helyeztünk el, hogy akár az öt fős családoknak is kényelmet biztosítsunk.

  Ezek az apartmanok kitűnően ötvözik a fiatalos lendületet és a családi meghittséget.

  Megnézem az apartmant
 • Natura Étterem

  A természet színvilágát tükröző Natura Étterem bőséges svédasztalával biztosítja, hogy Szállóvendégeink napja energikusan induljon és kellemesen záruljon.

  Itt barátságos környezetben mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő finomságokat. Az utóbbi években világszerte egyre nagyobb figyelmet fordítanak a különböző táplálkozási igényeket kielégítő, speciális étrendet folytatók étkezésére. Megújult szállodánk is csatlakozik ehhez a trendhez.

  A Natura étteremről
 • Wellness csomagok

  Válogasson kedvére kényeztető masszázsok és kezeléseink közül!

  Ajánljuk hagyományos masszázsainkat, kényeztető wellnessfürdőket, arckezeléseinket illetve luxus arckezeléseinket.

  Wellness ajánlataink
 • Szaunaprogramok

  A szaunaprogram egy sokkal intenzívebb élményszerzési forma, mint a hagyományos szaunázás.

  Nemcsak az élmények vonatkozásában, de egészségügyi hatásait tekintve is elmondható, hogy a szaunaprogramok során a szaunázás minden tulajdonsága, mely a szervezetet befolyásolja, többszörösére erősödik.

  Szaunaprogramok

Eseménynaptár

Tekintse meg az Aquaticum Debrecen és a város programkínálatát!

Képes eseménynaptár
Szobafoglalás